Rămâi conectat

Curier Județean

VAL de INFRACȚIUNI rutiere în județul Alba, în acest weekend. Șoferi beți sau fără permis, depistați de polițiști la volan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Infracțiunile s-au întâmplat în lanț în acest weekend în județul Alba, polițiștii depistând mai mulți șoferi care au condus sub influența alcoolului, care au avut permisul suspendat, sau care nu aveau dreptul de a conduce.

La data de 29 ianuarie 2021, în jurul orei 17.30, polițiștii din Câmpeni l-au depistat pe un bărbat de 60 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Turzii, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 29 ianuarie 2021, în jurul orei 14.00, polițiștii din Unirea l-au depistat pe un bărbat de 60 de ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 29 ianuarie 2021, în jurul orei 20.40, polițiștii din Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 36 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 30 ianuarie 2021, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri din Câmpeni, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din comuna Horea, județul Alba, care conducea, pe raza comunei, un autoturism, cu numărul de circulație provizoriu expirat și fără să dețină permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În urma testării tânărului, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea