Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vacanțele în rate, noua „modă” a călătoritului: Cum se procedează și cât valorează tranșele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vacanțele în rate, noua „modă” a călătoritului: Cum se procedează și cât valorează tranșele

Concediul plătit în rate este o variantă tot mai căutată de oameni, în condițiile în care actuala criză economică duce și în 2023 la majorări de preț. Vacanțele sunt din ce în ce mai scumpe, iar oamenii caută soluții noi, anunță Antena3.

Vacanţele în rate, la mare căutare

Plata în rate a vacanţelor poate fi aleasă atât de cei care vor excursii în străinătate, cât şi de cei care îşi petrec concediul în România. Agenţiile propun chiar ele modalităţi de eşalonare, în funcţie de tipul excursiei pe care românii și-o doresc.

În cele mai multe dintre cazuri se achită un avans de 20%. Următoarea rată, cea de 30%, se poate plăti în următoarele luni. Ultima, cea de 50%, se plăteşte înainte de plecare. Desigur, persoanele care au acești bani înainte de termenul stabilit pot achita oricând întreaga vacanță. Există agenții care percep și anumite reduceri, dacă vacanța este achitată înainte de termen.

O altă variantă pentru a plăti vacanţa în rate este prin bancă, cu cardul de credit sau de cumpărături, în ambele variante existând riscul de a se percepe comision din partea băncii.

Potrivit sursei citate, există situația în care, de cele mai multe ori turistul alege numărul de rate, de la două până la douăsprezece. Românii sunt foarte interesați de vacanțele din 2023, iar săptămâna viitoare vor putea afla marile oferte ale anului, asta deoarece începe târgul de turism. Cei care doresc să cumpere un sejur sau un circuit au oferte disponibile şi online, între 23 şi 26 februarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare Compania Națională Poşta Română va modifica programul de lucru al subunităţilor poştale pentru minivacanța de 1 Mai și Paștele ortodox. Astfel, miercuri, 1 Mai, „Ziua Internațională a Muncii”, toate subunităţile poştale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea