Rămâi conectat

Sport

Vacanţa a venit cu banii la Industria Galda de Jos! Fotbaliştii lui Paul Ciucă şi-au primit parte însemnată din restanţe!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce au evoluat întregul retur fără a fi plătiţi, echipierii Industriei Galda de Jos şi-au primit o parte din restanţe în aceste zile.Intrarea în vacanţă le-au adus lui Cernea şi compania un frumos cadou, jucătorii primindu-şi 85 la sută din drepturile băneşti, după ce primăria comunei a deblocat fondurile către echipa de fotbal, alocându-se în acest sens suma de 60.000 de lei.

Neplătiţi în 2017, jucătorii găldeni au încasat salariile pe 4 luni şi primele cuvenite pentru cele 24 de puncte strânse în partea secundă a campionatului. Astfel, un „integralist” urmează să primească aproximativ 2600 de lei, iar pentru a lichida toate datoriile către Industria, clasată pe poziţia a 6-a în Seria a 4-a, ar mai fi nevoie de circa 25.000 de lei. Găldenii au mers înainte trăind o frumoasă poveste, deşi au traversat momente critice, graţie celor apropiaţi echipei, persoane ce au adus bani de acasă pentru activitatea inimoasei echipe.

*Vacanţă liniştită, după un retur neplătit

Pasiunea pentru fotbal i-a determinat pe elevii lui Paul Ciucă să accepte să joace gratis partea a doua a campionatului, oferind o adevărat exemplu, fiind la un moment dat, în ciuda acutelor probleme financiare, în calculele promovării în Liga a 2-a, până cu trei etape înainte de final. „Ne bucură faptul că s-a reuşit acest lucru şi ne apropiem de normalitate. Sunt convins că în continuare oficialii echipei vor achita toate drepturile băneşti, ajungându-se la zero„, a spus antrenorul Paul Ciucă.

*Ştef, Cernea şi Vonya – la muncă în străinătate

După modelul „patentat” în iarnă de Cr. Bodea şi Boloş, plecaţi la muncă în străinătate, alţi trei echipieri ai Industriei vor merge în această perioadă peste hotare pentru a-şi întregi veniturile. Astfel, Căt. Ştef, în Germania, Cernea – în Olanda şi Vonya – în Cehia sunt cei trei jucători titulari ai Industriei care în această vară vor lucra, fotalul trecând temporar în planul secund.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea