Rămâi conectat

Curier Județean

Urmărire pe Valea Sebeșului: Dosar penal pentru un șofer băut care transporta lemne fără documente și care a refuzat să oprească mașina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Material lenos confiscat în urma unui control în trafic. Poliţiştii au constatat că șoferul era sub influenţa alcoolului. Iniţial acesta nu a oprit la semnalul poliţiştilor, încercând să scape de control.  

La data de 10 octombrie 2018, în jurul orei 21.00, poliţiştii Secţiei 7 Politie Rurală Sebeş, în timp ce acţionau pe raza comunei Şugag, au efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare ce transporta material lemnos.

Conducătorul acesteia şi-a continuat drumul, încercând să scape de control,  motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea lui, reuşind să-l oprească în zona cartierului „Colonie” de pe raza localităţii Şugag.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii au constatat că bărbatul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport pentru cei aproximativ 6 metri cubi de material lemnos transportat cu autospeciala. În plus, acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului. Totodată, acesta a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171 din 2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea