Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Teodor Atanasiu și-a retras candidatura de la șefia PNL. Alina Gorghiu este ”în carți”, susținută de Iohannis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teodor Atanasiu a renunțat să mai candideze la funcția de președinte al PNL, iar Alina Gorghiu şi-a anunţat, miercuri seara, în şedinţa informală a liderilor partidului, intenţia de a candida.  

În acest moment există doi candidaţi la preşedinţia formaţiunii liberale: Alina Gorghiu şi Ludovic Orban. Funcţia va deveni vacantă după retragerea din partid a preşedintelui ales Klaus Iohannis.

Preşedintele ales Klaus Iohannis și-a anunţat, tot miercuri, în şedinţa informală a liderilor liberali, susţinerea pentru candidatura Alinei Gorghiu la funcţia de preşedinte al PNL, conform unuor surse liberale. (Sursa: mediafax.ro)

UPDATE: Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Teodor Atanasiu a declarat, pentru AGERPRES, că a propus în cadrul reuniunii desfășurate miercuri seara, la București, ca Alina Gorghiu să candideze pentru conducerea partidului și a adăugat că i-a solicitat lui Klaus Iohannis susținerea.

Am făcut o propunere. Am cerut și președintelui Klaus Iohannis să-i acorde sprijinul”, a spus Atanasiu.

În opinia sa, lupta pentru conducerea PNL ar fi putut provoca o falie, motiv pentru care a avansat propunerea, dar și în urma unor discuții avute cu mai mulți colegi.

În 28 noiembrie, Teodor Atanasiu a anunțat, la Alba Iulia, că va candida la președinția partidului, respectiv pentru postul de co-președinte, el afirmând că foarte mulți dintre colegii săi i-au declarat susținerea.

Eu sunt unul dintre candidații la acest post, pentru care mulți dintre colegii mei mi-au declarat susținerea. Eu sper să nu fie o adevărată bătălie pentru acest post, fiindcă până la urmă este un post interimar, până la Congresul din 2017. Cred că ne vom strânge toți liderii partidului, cu toți președinții de județe, și vom sta la o discuție amicală, discutând ce avem de făcut politic în perioada următoare și care ar fi cel care ne-ar reprezenta cel mai bine. Sper să alegem dintre doi-trei și nu dintre 32 (vicepreședinți — n.r.)„, anunța prim-vicepreședintele liberal. (Sursa: agerpres.ro)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea