Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT RUTIER GRAV pe DJ 107: Copil de numai 12 ani, INCONȘTIENT, după coliziunea între două autoturisme. A fost transportat la Spitalul din Târgu Mureș cu elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc astăzi, 19 mai, în jurul orei 16:00, pe DJ 107, în zona localității Drâmbar.

UPDATE IPJ Alba: La data de 19.05.2021, în jurul orei 16,00, un bărbat de 62 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Drâmbarului, în afara municipiului Alba Iulia, la intersecția cu DJ 107 (Calea Ciugudului), a intrat în coliziune cu un autorurism condus de o femeie de 46 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătoarea auto și doi minori, în vârstă de 11 și 15 ani au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Ulterior, minorul de 11 ani, aflat în stare gravă, a fost transferat la un spital din municipiul Târgu Mureș.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE, ora 16:45: În accident au fost implicate 2 autoturisme din care au rezultat 3 victime(mamă cu doi copii, dintre care unul aflat în stare de inconștiență).

La momentul de față, un echipaj SAJ și un echipaj SMURD acordă îngrijiri medicale mamei și copilului(ambii conștienți și cooperanți), iar celălalt copil, aflat în stare de inconștiență este transportat la UPU Alba. Acesta prezintă un traumatism cranio-cerebral.

UPDATE: Copilul a fost preluat de către echipajul SAJ pentru a fi transportat la Unitatea pentru Primiri Urgențe Alba.

YouTube video

Din primele informații este vorba despre coliziunea între două autoturisme, rezultând trei victime, două dintre ele fiind conștiente, iar un în stare de inconștiență.

Victima în stare de inconștiență este un copil în vârstă de numai 12 ani.

În cadrul evenimentului rutier a fost alocată o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj pentru descarcerare și două ambulanțe SAJ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea