Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO. ACCIDENT rutier în Aiud, provocat de un șofer cu o alcoolemie de 1,15 mg/l, care nu a acordat prioritate de trecere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier, soldat cu patru victime, dintre care doi copii, a avut loc joi seara, în jurul orei 21.30 în municipiul Aiud.

Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o ambulanță SMURD la un accident rutier dintre două autoturisme în municipiul Aiud, sunt 4 victime, conștiente și neîncarcerate, a transmis ISU Alba.

UPDATE: La  data de 13 iunie 2019, în jurul orei 22.00, pe  strada Cuza Vodă din municipiul Aiud, un bărbat de 59 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea unui viraj spre stânga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din Aiud, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, șoferul vinovat de producerea lui și un bărbat de 43 de ani, din Aiud, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare, fără să rămână internați în spital.

Cu ocazia testării celor doi conducători auto, cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că cel vinovat de producerea accidentului era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 1,15 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea