Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO: ACCIDENT la ieșire din Alba Iulia, spre Sebeș. O femeie care se plimba pe șosea, lovită de un camion

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident a avut loc marți dimineața, în jurul orei 6.00, la ieșirea din Alba Iulia spre Sebeș. O femeie care se afla pe șosea a fost lovită de un camion.

Evenimentul rutier a avut  loc după podul peste râul Mureș. Potrivit martorilor, femeia se plimba pe mijlocul drumului când a fost lovită de camion.

Potrivit IPJ Alba, femeia a fost rănită și transportată la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, victima este o femeia în vârstă de 33 de ani din comuna Șugag care nu s-a asigurat la traversarea șoselei printr-un loc nepermis și a fost suprinsă de o autoutilitră, condusă de un tânăr de 25 de ani din comuna Șona. Șoferul a fost verificat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața” Alin Sântea, un tânăr din Tărtăria, comuna Săliștea, a realizat primul tatuaj în urmă cu mai bine de 10 ani, folosindu-se de un aparat improvizat şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea