Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier la ieșirea din Blaj spre Mediaș – coliziune între un scuter și un autoturism

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două persoane, aflate pe un scuter, au fost rănite în această seară, într-un accident produs la ieșirea din Blaj spre Mediaș.

Potrivit polițiștilor, conducătorul scuterului a intrat în coliziune cu un autoturism.

UPDATE 1: Din primele informații de la locul accidentului se pare că cele două persoane de pe scuter au suferit răni ușoare iar una dintre acestea se află sub influența alcoolului. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE 2: În timp ce se deplasa pe str. M. Kogălniceanu, pe direcția Blaj – Valea Lungă, în momentul în care a fost depășit de un autoturism Dacia Logan înmatriculat în Sibiu, mopedistul în vârstă de 22 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a lovit partea dreaptă a mașinii.

La testarea alcoolemiei a rezultat o valoare de 1,6 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spitalul din Blaj pentru recoltarea de probe și pentru îngrijiri medicale, suferind în urma accidentului răni ușoare (escoriații în zona feței). Pasagerul de pe moped nu a avut leziuni care să necesite tratament medical.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea