Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Universitatea Reşiţa – HC Alba Sebeş 30-40. Victorie fără emoţii

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi a avut loc partida dintre Universitatea Reşiţa şi HC Alba Sebeş  terminată cu scorul de 30-40 (25-31). Meciul a contat pentru Divizia A, Seria B la Handbal Feminin şi a fost câştigat de echipa din Sebeş care a avut avantaj pe tabelă în majoritatea timpului. Este a doua victorie consecutivă obţinută de echipa din Alba după cea realizată la finele lunii trecute la Sebeş cu CS Timişoara (40-31). Deşi în prima repriză echipa antrenată de Octavian Achimescu a avut unele erori în defensivă, partea secundă le-a găsit mai motivate şi dornice de succes. La victoria obţinută a pus umărul şi portarul echipei, Lenuţa Mormeci care a reuşit un moment de spectacol şi a marcat din propriul careu.

Preşedintele echipei, Virgil Costea a fost mulţumit de jocul echipei mai ales de partea ofensivă. „Meciul a fost disputat, ambele echipe au jucat într-un ritm susţinut. Scorul a fost tot timpul în avantajul nostru, puţin timp tabela a arătat egalitate. Am stat foarte bine în atac, am ieşit bine la contraatac, iar în apărare am avut momente de slăbiciune în prima repriză. A fost un meci bine gestionat în care jucătoarele care au făcut deplasarea au fost receptive şi au făcut un joc bun” a declarat preşedintele HC Alba Sebeş, Virgil Costea.

La fel ca şi preşedintele, antrenorul s-a arătat mulţumit de a doua repriză şi de ofensiva echipei. „A fost un meci foarte bun, o prima repriză mai slăbuţă în apărare, dar în a 2-a repriză ne-am concentrat mai mult şi asta s-a văzut. Pe final am avut o atitudine foarte bună” a declarat antrenorul echipei, Octavian Achimescu.

Pentru vizitatoare au jucat: Comşa Larisa, Tecariu Mihaela, Mormeci Lenuţa  – 1, Bogdan Bianca – 1, Chirilă Paula – 1, Pojar Ioana – 2, Neag Simina – 2, Oncu Alexandra – 3,  Predoi Mădălina – 6,  Ion Ana – 7, Bidaşcu Oana – 7, Ciolan Ana 10 – goluri.  

Meciul următor va fi miercuri la Sebeş contra echipei din Râmnicu Vâlcea. Înaintea acestei dispute HC Alba Sebeş se afla pe locul 6 din 14 formaţii, iar acum echipa poate urca în clasament în funcţie de jocul celorlalte echipe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea