Rămâi conectat

Sport

Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, locul 4 la Naționalele Universitare de fotbal

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de fotbal a Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia a terminat pe locul al 4-lea la Campionatul Universitar de Fotbal, turneu final disputat la Oradea.

În disputa pentru medaliile de bronz, echipa din Cetatea Marii Uniri a pierdut contra gazdelor, Unversitatea Oradea, scor 1-4 (1-2), golul fiind înscris de Budin, din lovitură de pedeapsă (a egalat în prima repriză). Portarul An. Anghel (Viitorul Sântimbru) a fost cel mai bun de pe teren, acesta apărând un penalty în actul secund, la scorul de 1-2.

Acesta este fotbalul, ne-am dorim mai mult, dar nu am reușit. Adversarii au fost pragmatici, mai lucizi la finalizare, noi am irosit ocazii mari de a egala în a doua repriză„, a spus Vasile Ursu, ajutat pe banca tehnică de Răzvan Rusu.

Între titularii UAB au fost Bârdea (CSM Unirea Alba Iulia), Haj (Metalurgistul Cugir), Al. Albu (CSU Alba Iulia)

Până la acest prim eșec din turneul final, albaiulienii au repurtat o victorie în grupă: cu Universitatea de Științele Vieții din Iași, scor 4-1 (1-1), goluri marcate de Nicola, Borșai, Bakcsi și Budin; și două remize: scor 1-1, cu Universitatea Constantin Brâncuși din Tg Jiu, reușită semnată de Nicola, iar în meciul decisiv pentru primul loc din grupă a fost un nou egal, fără goluri, cu Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, adversarul calificându-se în finala mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea