Rămâi conectat

Sport

Unirea Ungheni – Metalurgistul Cugir 1-1 (1-0), antrenorul Lucian Itu a adus egalarea, în derby-ul rundei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Derby-ul primei etape din returul Seriei 9 din Liga 3 l-a adus în prim-plan pe antrenorul cugirean Lucian Itu. Intrat în teren după pauză, experimentatul jucător a reușit o execuție magnifică și a restabilit egalitatea pe tabelă în disputa Unirea Ungheni – Metalurgistul Cugir.

La 43 de ani, simbolul fotbalistic al grupării de sub Drăgana și-a arătat clasa, punctând dpuă mai bine de doi ani (ultima reușită, în septembrie 2020, la un 4-1 cu Avântul Reghin). Un duel al pretedentelor la locurile de baraj încheiat nedecis, o remiză prețioasă a „roș-albaștrilor” (3 situații bune avute de Cocan), în condițiile în care au avut absențe din efectiv (Vitinha, Udrea, Boldea și Selagea)

În minutul 7, Astafei a ratat un penalty, șut alături, după un fault făcut de Csapo

*1-0, MIN. 27: CIUBĂNCAN a deschis scorul

*1-1, MIN. 67: antrenorul Lucian ITU a egalat cu un eurogol, șut în diagonală, de la 30 de metri, în vinclu!!!

Ținând cont că adversarii au ratat un penalty, puntem spune că este un rezultat echitabil. Dar în același timp am avut ocazii bune de a tranța disputa. Ținând cont de problemele de lot este un egal care ne mulțumește, dar încă suferim în deplasare’, a spus Lucian Itu, unul dintre remarcații jocului fiind tocmai fiul său Sebastian.

“Roș-albaștrii” s-au impus în runda inaugurală, 2-1, după o revenire spectaculoasă în actul secund împotriva formației la care activează cugireanul Marian Codrea.

Unirea: Vlasa – Ndiesse, Chiorean, Suslak, R. Ganea, T. Radu, Piper, Onișor, R. Balint, Ciubăncan, Astafei/ cpt; rezerve M. Moldovan, Birtalan, Petra, Vînău, D. Rusu, Kecskes, L. Moldovan, D. Todoran, M. Codrea. Antrenor Flaviu Sabău.

Metalurgistul: Csapo –  Dohotariu (81, Șuteu), S. Itu, Vlădia, M. Neagu (46, Haj) – Șaucă/ cpt, P. Păcurar, I. Grozav, Tirla (54, L. Itu) – Cocan (89, Căt. Pop), M. Domșa; rezerve Jisa, Bura, Jurca, N. Lazăr. Antrenor principal Lucian Itu.

Arbitri M. Chioran (Florești), R. Mereș, Cl. Giorgiu (ambii Cluj-Napoca) Observatori L. Veress (Sf. Gheorghe), M. Ștefan (Orăștie)

Foto: PIXEL ProSport


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea