Rămâi conectat

Curier Județean

Un șofer cu alcoolemie a distrus cu mașina o țeavă de gaz, la Jidvei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un tânăr șofer cu alcoolemie a provocat, sâmbătă dimineața, un accident rutier soldat cu pagube materiale, pe DJ 107, la ieşirea din localitatea Jidvei.

Polițiștii care au efectuat cercetările faţa locului au stabilit că D.J., de 24 de ani, din Cetatea de Baltă, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum împrejurare în care a pierdut controlul asupra acestuia şi a ieşit în afara carosabilului, distrugând o ţeavă de gaz.

La locul evenimentului rutier s-au deplasat şi reprezentanţii societăţii furnizoare de gaze care au intervenit şi au remediat defecţiunea.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul care a provocat accidentul rutier era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-a fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de D.J. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea