Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un bărbat de 36 de ani din Cîlnic a fost reținut pentru 24 de ore, după ce și-a bătut soția. Fratele bătăușului, reținut și el 

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Un bărbat de 36 de ani din Cîlnic a fost reținut pentru 24 de ore, după ce și-a bătut soția. Fratele bătăușului, reținut și el

Unui bărbat de 36 de ani din comuna Cîlnic i s-a deschis dosar penal după ce și-ar fi bătut soția. Acesta s-a ales, de asemenea, cu un ordin de protecție provizoriu pe 5 zile.

Potrivit IPJ Alba, în data de 16 mai 2023, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată de către o femeie de 30 de ani, din comuna Cîlnic, cu privire la faptul că a fost amenințată și agresată de soțul ei.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, bărbatul de 36 de ani, din comuna Cîlnic, şi-ar fi amenințat și lovit soția. Fratele soției, în vârstă de 25 de ani, din Cîlnic, ar fi intervenit și l-ar fi lovit pe bărbatul de 36 de ani, provocându-i leziuni.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, prin care bărbatului de 36 de ani i-a fost interzis să se apropie de femeie.

Bărbatului de 36 de ani i-a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare, iar ulterior bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Totodată, polițiștii din Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul de 25 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă Elevii de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir au reușit o calificare la etapa națională a olimpiadei de limba spaniolă și un premiul III, o mențiune la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea