Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un băiat de  17  şi Alba Iulia şi o fată de 19 ani, din Cugir au furat şi incendiat un autoturism. Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un băiat de  17  şi Alba Iulia şi o fată de 19 ani, din Cugir au furat şi incendiat un autoturism. Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut doi tineri, care sunt bănuţi de furt în scop de folosinţă şi distrugere prin incendiere. Cei doi ar fi sustras, din Alba Iulia, un autoturism pe care l-au abandonat în localitatea Hăpria, iar pentru a șterge urmele faptei, l-au incendiat. Vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor.

Duminică, 4 noiembrie 2018, în jurul orei 13.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un cetăţean din municipiu, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul pe care-l lăsase parcat pe strada Gh. Şincai.

În urma verificărilor efectuate, autoturismul a fost identificat, de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, pe raza localităţii Hăpria, ars în întregime.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice doi tineri, un băiat de  17  şi Alba Iulia şi o fată de 19 ani, din Cugir, ca persoane bănuite de săvârşirea faptelor.

Se pare că, în noaptea de 03/04.11.2018, cei doi au sustras autoturismul pentru a se deplasa în localitatea Straja, comuna Berghin, iar la întoarcere, pe raza localităţii Hăpria, l-au scos în afara carosabilului şi, pentru a șterge urmele infracţiunii, i-au dat foc.

Totodată, poliţiştii au stabilit că tânărul a fost cel care a condus autoturismul, cu toate că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de cei doi, polițiștii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosință, distrugere prin incendiere şi conducere fără permis, urmând ca în cursul zilei de azi, 05.11.2018, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea