Un băiat de  17  şi Alba Iulia şi o fată de 19 ani, din Cugir au furat şi incendiat un autoturism. Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un băiat de  17  şi Alba Iulia şi o fată de 19 ani, din Cugir au furat şi incendiat un autoturism. Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut doi tineri, care sunt bănuţi de furt în scop de folosinţă şi distrugere prin incendiere. Cei doi ar fi sustras, din Alba Iulia, un autoturism pe care l-au abandonat în localitatea Hăpria, iar pentru a șterge urmele faptei, l-au incendiat. Vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Duminică, 4 noiembrie 2018, în jurul orei 13.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un cetăţean din municipiu, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul pe care-l lăsase parcat pe strada Gh. Şincai.

În urma verificărilor efectuate, autoturismul a fost identificat, de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, pe raza localităţii Hăpria, ars în întregime.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice doi tineri, un băiat de  17  şi Alba Iulia şi o fată de 19 ani, din Cugir, ca persoane bănuite de săvârşirea faptelor.

Se pare că, în noaptea de 03/04.11.2018, cei doi au sustras autoturismul pentru a se deplasa în localitatea Straja, comuna Berghin, iar la întoarcere, pe raza localităţii Hăpria, l-au scos în afara carosabilului şi, pentru a șterge urmele infracţiunii, i-au dat foc.

Totodată, poliţiştii au stabilit că tânărul a fost cel care a condus autoturismul, cu toate că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de cei doi, polițiștii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosință, distrugere prin incendiere şi conducere fără permis, urmând ca în cursul zilei de azi, 05.11.2018, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.