Rămâi conectat

Actualitate

Uleiul, cel mai căutat produs de români pe Monitorul Preţurilor: Ce produse alimentare sunt în top 10

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Uleiul, cel mai căutat produs de români pe Monitorul Preţurilor: Ce produse alimentare sunt în top 10

Căutările din platforma Monitorul Preţurilor, instrument online lansat de Consiliul Concurenței, confirmă îngrijorările românilor legate de preţuri.

Iată, şase din zece căutări la categoria alimente sunt pentru ulei de floarea soarelui. Oamenii sunt îngrijoraţi că preţurile ar putea creşte având în vedere că cele două ţări aflate în conflict produc împreună 70% din tot uleiul de floarea soarelui din lume. Pe lângă ulei, consumatorii au mai verificat preţurile pentru băuturi răcoritoare, zahăr, banane şi făina.

În ceea ce priveşte carburanţii, oamenii au fost interesaţi să afle în primul rând preţul benzinei şi motorinei standard. Urmează apoi căutările pentru combustibilii din categoria premium, dar, iată, şi pentru încărcarea electrică.

Războiul de la graniţa de nord a României, dintre Rusia şi Ucraina, ce durează deja de trei săptămâni, a generat o unde de şoc pe scenele economică şi politică din toată lumea. Atât Rusia, cât şi Ucraina sunt mari puteri agricole, iar războiul şi restricţiile impuse de Occident Rusiei riscă să le scoată pe amândouă din joc.

Sursa: observatornews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război Citește și: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024 Pensiile speciale în România sunt un subiect care continuă să stârnească dezbateri aprinse. Conform datelor centralizate de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea