Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tribunalul Alba: Închisoare cu suspendare – pedeapsa pentru întreținere de raporturi sexuale cu o minoră de 11 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

hotarare judecatorOcnamureșanul Lăcătuș Strugurel Suraj, în vârstă de 26 de ani, și-a primit ieri pedeapsa pentru infracțiunea de ”întreținere de raporturi sexuale cu un minor”. Acesta a fost condamnat la 3 ani și 6 luni cu suspendare după ce, inițial, a fost trimis în judecată pentru viol asupra unei fetițe de 11 ani.  

Lăcătuș a fost reținut de polițiști, împreună cu un minor de 16 ani, domiciliat tot în Ocna Mureș, la data de 23 aprilie 2013. Potrivit IPJ Alba, “din probele administrate a rezultat că minorul de 16 ani, profitând de imposibilitatea victimei, o minoră de 11 ani, de a-şi exprima voinţa datorită vârstei fragede, a întreţinut cu aceasta relaţii sexuale de bunăvoie la data de 14 aprilie. În cazul bărbatului de 26 de ani, poliţiştii au stabilit că acesta a întreţinut 3 raporturi sexuale cu o minoră de 11 ani,  primul dintre acestea, în vara anului 2012, fiind săvârşit prin constrângere, sub ameninţarea cu acte de violenţă şi profitând de imposibilitatea victimei de a-şi exprima voinţa datorită vârstei fragede. Ultimul raport sexual a fost săvârşit la data de 19 aprilie”.

Pentru detalii privind pedeapsa primită de inculpat vom reveni în momentul în care va fi finalizată Motivarea sentinței pronunțată de magistrați în acest dosar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Curiozitățile neștiute ale unei comune din Alba: gardurile ”irlandeze” de la Nemeși, frasinul uriaș de la Hărăști, chipul lui Decebal de pe muntele Struțu și ”gropile cu picioci” de la Poieni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Curiozitățile neștiute ale unei comune din Alba: gardurile ”irlandeze” de la Nemeși, frasinul uriaș de la Hărăști, chipul lui Decebal de pe muntele Struțu și ”gropile cu picioci” de la Poieni Comuna Vidra din Munţii Apuseni deţine câteva curiozităţi suficiente pentru a determina un turist să o viziteze. Localitatea deține un record care nu va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea