Rămâi conectat

Curier Județean

Trei bărbați din Șibot ar fi furat peste 880 de metri de panouri de sârma din gardul de protecție al Autostrăzii A1

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei bărbați din Șibot ar fi furat peste 880 de metri de panouri de sârma din gardul de protecție al Autostrăzii A1

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au organizat o acţiune cu efective suplimentare, cu scopul creşterii gradului de siguranţă publică. Au fost aplicate 41 de sancțiuni contravenţionale, a fost constatată, în flagrant, o infracțiune şi au fost identificați 3 autori de infracțiuni.

La data de 23 februarie 2022, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au organizat, pe raza de competență, o acţiune cu efective suplimentare, cu scopul creşterii gradului de siguranţă publică.

Cu ocazia acestei acţiunii, au fost legitimate 57 de persoane, controlate 52 de autovehicule şi verificate 5 societăţi comerciale.

În urma controalelor, au fost constatate 41 de abateri de natură contravenţională, din care 37 OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice și 4 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică.

Poliţiştii au constat o infracțiune rutieră și au identificat 3 persoane bănuite de furt.

La acțiune, alături de polițiștii Secției 2 Polițe Rurală Vințu de Jos, au participat polițiștii Serviciului Criminalistic și cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Trei persoane din comuna Șibot au fost identificate de polițiști ca persoane bănuite de furt. Pentru documentarea activității infracționale și recuperarea prejudiciului, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară.

La data de 23 februarie 2022, poliţiştii Secției 2 Politie Rurala Vințu de Jos au identificat doi tineri, de 16 și 22 de ani și o femeie, de 33 de ani, toți din comuna Șibot, ca persoane bănuite de săvârşirea unor furturi.

În sarcina acestora, s-a reţinut faptul că, în perioada ianuarie – februarie 2022, ar fi sustras, panouri de sarma din gardul de protecție de al Autostrăzii A1, pe o lungime de 887 de metri.

Pentru documentarea activității lor infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, în comuna Șibot, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile furate.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor 3 precum și pentru identificarea altor persoane care ar fi fost implicate în faptele de furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea