Trei bărbați ar fi comis CRIMA din Mediaș, toți recidiviști. Doi dintre ei au fost eliberați în baza recursului compensatoriu. Filmul evenimentelor

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Apar informații noi despre crima care a șocat întreaga populație la acest sfârșit de săptămână. Cei trei bărbați suspecţi acuzaţi că au omorât un tânăr în municipiul Mediaş au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru omor. Toți trei sunt recividișiti, doi dintre ei fiind eliberaţi în baza recursului compensatoriu, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul din Sibiu.

„Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanţa din data de 13.01.2019, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea suspecţilor R.M., O.O.I., A.P., pe o durată de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi lovire sau alte violenţe, urmând a se emite ordonanţa de punere în mişcare a urmăririi penale şi a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 zile”, se arată în comunicatul prim-procurorului Ion Veştemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Unul dintre suspecţi este acuzat de lovituri şi violenţă, iar ceilalţi doi sunt urmăriţi penal pentru „săvârşirea infracţiunii de omor”.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Citește și: FOTO: Recidivist din Alba, eliberat în baza recursului compensatoriu, care a ucis un tânăr în Mediaș, depistat și reținut de polițiști

Victima, un tânăr din Mediaş, a decedat, duminică, în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din municipiu.

„La data de 13.01.2019, lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic Apel de Urgenţă 112 despre faptul că în noaptea de 13.01.2019, în jurul orei 1,30, numitul F.M.A. a decedat în secţia de Primiri Ugenţe a Spitalului Mediaş ca urmare a unei agresiuni ce a fost exercitată asupra sa de către 3 persoane de sex masculin, agresiune ce s-a petrecut în aceeaşi dată, în jurul orei 1,00, pe calea de acces a unui club de noapte din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu”, se arată în comunicat.

Citește și: Rusu Marius, recidivistul din Alba care a înjunghiat mortal un tânăr din Mediaș a beneficiat de 408 de zile câştigate în urma aplicării legii privind recursul compensatoriu

Unul dintre cei trei a fost eliberat condiţionat în 25 mai 2018, iar celălalt în 13 iunie 2017, tot în baza recursului compensatoriu.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit că în noaptea de 12/13.01.2019, în jurul orei 0,40, numiţii R.M. (în vârstă de 30 de ani, născut în municipiul Blaj, judeţul Alba, recidivist, eliberat la data de 25.05.2018, cu un rest de executat de 777 zile), O.O.I. (în vârstă de 38 de ani, născut în municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, cu antecedente penale), A.P. (în vârstă de 34 de ani, născut în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, recidivist, eliberat la data de 13.06.2017 cu un rest 423 zile) şi alţii s-au deplasat în clubul Serabeva din Mediaş. În jurul orei 1,05, un grup format din 10 persoane de sex masculin pătrunde în club şi se îndreaptă direct către masa ocupată de cei de mai sus, din acest grup făcând parte victima F.M.A. (în vârstă de 25 ani, născut în municipiul Mediaş, judeţul Sibiu). Imediat, între cele două grupuri are loc o altercaţie în cadrul căreia este lovit martorul C.I., precum şi R.M. Văzând că R.M. se îndreaptă către ei cu un cuţit, membrii grupului din care făcea parte şi victima părăsesc clubul şi o iau la fugă către poarta imobilului aflată la aproximativ 20-30 de metri depărtare de club, aceştia fiind urmaţi imediat de către R.M., O.O.I., A.P., precum şi de celelalte persoane”, a afirmat prim-procurorul Ion Veştemean.

Potrivit acestuia, victima a alunecat pe zăpadă, apoi a fost lovită de către agresori cu picioarele şi cu un cuţit.

Tânărul a decedat, procurorii menţionând în comunicatul de presă că „moartea a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei externe, consecutivă unor plăgi tăiate-înţepate la nivelul membrelor inferioare cu secţiune de pachet vascular femural drept (arteră şi venă femurală), leziunile traumatice tanatogeneratoare putând fi produse prin lovire repetată cu un corp tăietor-înţepător, majoritatea aplicate dinapoia înaintea victimei. La autopsie s-au mai constatat leziuni traumatice cranio-faciale şi la nivelul cotului stâng care s-au putut produce prin lovire cu corp dur şi cădere pe un plan dur neregulat, dar care nu au intervenit în determinismul decesului”.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Marius 14 ianuarie 2019 at 11:36

Inchisoare pe viata si dati ca exemplu.

doru 15 ianuarie 2019 at 16:09

doamne, oare ce se intimpla, in nenorocita asta de tara????!!! Chiar , am ajuns, ca niste NENOROCITI DE PUSCARIASI, sa ne „spuna cum sa traim”??? Niste imbecili, carora , noi , le platim, acea nenorocita de mincare, de zi cu zi, au ajuns , sa ne terorizeze !???????!! Eu zic sa ne mobilizam, si eu voi fi primul, care va omori, unul dintre acesti imbecili, sa le aratam, ca nu sintem, bataia lor de joc !!! Eu vreau sa omor vreo 16 nenorociti din astia ….

spetsnaz 16 ianuarie 2019 at 0:07

@Doru,….subscriu 100%,la ce-ai scris.

tudorel 16 ianuarie 2019 at 11:10

Eu zic că primii ar trebui luati la ciomageală cei ce i-au eliberat …nea Tudorel ” iexistă o explicație”‘ si camarila lui……

Comentariile sunt oprite