Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Transferuri importante pentru Voinţa Savini Due Sebeş: Caragui (Energia Pandurii Tg. Jiu) şi Suciu (Potaissa Turda)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vointa Savini Due Sebes handbal 18Nou-promovată în Divizia A de handbal masculin, în urma turneului de baraj din Sala „Florin Fleşeriu”, echipa Voinţa Savini Due Sebeş îşi va relua pregătirile în perspectiva viitorului sezon, în data de 8 iulie. Următorul campionat va debuta la mijlocul lunii  septembrie, în Seria B a eşalonului secund urmând să evolueze 12 echipe. Până atunci însă cei 18 handbalişti aflaţi sub comanda antrenorului Alexandru Weber vor trece peste un stagiu centralizat de pregătire, prevăzut în perioada 20-29 iulie (la Luncile Prigoanei sau Bran), preconizându-se şi organizarea unui important turneu de verificare la Sebeş. „Luăm totul din aproape în aproape. Deşi, din punctul meu de vedere avem un lot foarte valoros, obiectivul în viitorul campionat este o clasare pe locurile 1-4, nu o promovare imediată”, a spus antrenorul Alexandru Weber. Efectivul divizionarei secunde este compus din Cornel Medrea (proaspăta achiziţie, de la Potaissa Turda), Radu Balasz, Liviu Moga, Mihai Munteanu – Raul Muntean, Cristian Opincariu, Lucian Nimu, Iancu Mărginean, Vlad Breazu, Adrian Cunţan, Mihai Macarie, Silviu Morariu, Iulian Grozav, Adrian Ţone, Dănuţ Cutean, Claudiu Farcaş (s-a renunţat la Drăghiţă şi Borza). În viitoarea stagiune, lotul va mai fi completat cu Cristian Suciu (centru, 24 ani) – de la ASC Potaissa Turda şi Ionuţ Caragui (extremă dreapta, 26 ani) – Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu.

caragui*Caragui a dat Oltenia pe Ardeal…

Extrema dreaptă Ionuţ Alin Caragui a jucat în ultima stagiune la Energia Pandurii Tg. Jiu în Liga Naţională, cariera sa mai cuprinzând echipele LPS Tg. Jiu şi Energia Pandurii Tg. Jiu (juniori), HC Delignit Drobeta Tr. Severin (2006-2009), Romvag Caracal (golgheter în Liga a 2-a, 2009-2010) şi Universitatea Craiova (2010-2012). „Sunt profesionist în ceea ce fac, şi un bun apărător. Viteza, ambiţia şi forţa se regăsesc printre calităţile mele”, a spus jucătorul originar din Rovinari. „La această primă experienţă în afara Olteniei îmi doresc ca în scurt timp, cât de repede posibil, să ajungem în prima divizie”, a declarat Caragui.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea