Rămâi conectat

Sport

Toată România își pune speranța în el! Nicușor Stanciu atacă Elveția: „Dacă învingem, ne vom califica cu siguranță”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Euro 2016 Stanciu Romania 1Nicușor Stanciu este speranța României pentru a doua victorie din istorie la un campionat european.

După prestația remarcabilă din confruntarea cu Franța, în meciul inaugural al Euro 2016, decarul echipei naționale susține că partida cu Elveția a devenit decisivă pentru „tricolori”

Meciul România – Elveţia din  Grupa A a Campionatului European şi a devenit unul capital pentru „tricolori”. Nicuşor Stanciu este convins că echipa noastră este capabilă să învingă reprezentativa „Ţării Cantoanelor”: „Meciul cu Elveția este decisiv. Noi și Elveția suntem de valoare egală ca echipe, suntem încrezători că vom scoate un rezultat pozitiv”.

*I-a avut adversari la „tineret”

Nicușor Stanciu, în perioada când îmbrăca tricoul reprezentativei de tineret i-a mai avut adversari pe doi dintre jucătorii Elveției, cu care se va înfrunta miercuri pe gazon, respectiv Seferovici și Rodriguez, fundașul stânga.

E un meci decisiv, după părerea mea. Cu Franța a trebuit să alergăm foarte mult, știam că Franța va avea posesie. Fizic m-au cam dominat francezii, dar ca joc, n-am fost mai prejos. N-am fost mulțumit de jocul meu cu Franța, știu că pot mai mult. Dacă batem Elveția, cu siguranță ne vom califica”, a declarat Stanciu la Dolce Sport, jucătorul din Alba fiind alesul FRF pentru o conferință de presă desfășurată la Centrul Media.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea