Rămâi conectat

Curier Județean

Tineri din Zlatna cercetați pentru furt – au sustras dintr-un depozit produse alimentare de peste 34.000 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată, marți, de către administratorul unei firme din oraş, cu privire la faptul că în perioada 30 decembrie 2013 – 3 ianuarie 2014, din depozitul societății au fost sustrase mai multe produse alimentare.

În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe principalii suspecţi de comiterea furtului, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 27 de ani, toţi din Zlatna, angajaţi ai societăţii păgubite.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că aceştia, folosind chei potrivite, au pătruns în repetate rânduri în depozitul societăţii de unde au sustras bunuri în valoare de 34.405 lei pe care ulterior le-au valorificat la diverse persoane.

Până în prezent, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din Zlatna, s-a reușit recuperarea prejudiciului în proporţie de 30 %.

 Pe numele celor 3 suspecţi au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale şi recuperării integrale a prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr din București, cercetat pentru înșelăciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un bărbat să îi trimită în cont 1.000 de lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr din București, cercetat pentru înșelăciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un bărbat să îi trimită în cont 1.000 de lei Polițiștii din Sebeș, investigează o posibilă infracțiune de înșelăciune, făcută de un tânăr de 21 de ani din București asupra unui bărbat din oraș. A postat că vinde un scuter electric, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea