Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Test adevărat pentru tripla campioană din “Mica Romă”: CSM Bucureşti – Volei Alba Blaj, confruntare pentru supremaţie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După trei partide “de încălzire”, în care nu a pierdut niciun set, pentru Volei Alba Blaj abia acum începe campionatul în Divizia A1. Tripla campioană din “Mica Romă” are în următoarele două runde examene reale cu CSM Bucureşti şi CSM Tîrgovişte, tocmai contracandidatele la titlu.

Primul dintre acestea, împotriva vicecampioanei din ediţia precedentă, vineri, 3 noiembrie, de la ora 19.45, în capitală, în direct la Digi Sport 3, “tigroaicele” adiminstrând Blajului prima înfrângere în sezonul anterior. “În principiu, nu împart meciurile în partide tari şi uşoare, au trecut trei jocuri cu echipe care nu sunt la nivelul nostru şi ne-am atins obiectivul. Sunt mulţumit de rezultatele înregistate, mai avem câteva lucruri pe care trebuie să le punem la punct. Este o echipă nouă, care nu este încă la nivelul pe care mi-l doresc, însă sperăm ca şi aceste probleme să fie rezolvate în viitor”, a comentat antrenorul Darko Zakoc.

*”Tigroaicele”, campania impozantă de transferuri!

În ideea de a întrerupe supremaţia echipei din Alba, ce a câştigat eventul în campionatul trecut, dar şi în ideea unei campanii prolifice în Cupa CEV, CSM Bucureşti a reuşit în intersezon o impozantă campanie de transferări, printre care şi două voleibaliste ce au trecut pe la Blaj: Naoko Hashimoto (în 2014, venită din Germania de la Rote Vilsbiburg) şi Tatsiana Markevich (tocmai în sezonul încheiat). De altfel, CSM-ul este singura echipă din România ce a avut trei reprezentante la Campionatul European: Nikole Koolhaus (vicecampioană europeană cu Olanda), Iryna Trushkina (Ucraina) şi  Tatsiana Markevich (Belarus). „Avem două meciuri care contează mult, nu sunt decisive, dar ne pot da răspunsul la întrebarea unde suntem în prezent. Fiecare punct, fiecare victorie este importantă, nu doar pentru clasament, ci şi din punct de vedere psihic. Adversarele sunt şi ele în formare, cu jucătoare noi, care au lipsit de la pregătire şi nu sunt la capacitate maximă. Pregătim cum se cuvine meciul de la Bucureşti şi sperăm că vom continua şirul victoriilor din acest an, obţinute pe terenul CSM-ului”, a încheiat „principalul” Blajului. Acum două săptămâni, în etapa a doua, CSM Târgovişte a produs o mini-surpriză câştigând la Bucureşti cu scorul de 3-2.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea