Rămâi conectat

Curier Județean

Ţepari cu cecuri şi bilete la ordin fără acoperire reţinuţi. Au înşelat 28 de firme cu peste 200 de mii de euro

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbaţi care administrau o societate comercială cu regim en gros din Alba Iulia au fost reţinuţi, miercuri 7 martie, pentru 24 de ore, de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Alba. C.C.C., de 31 de ani, din comuna Găvăneşti, judeţul Olt  şi C.B.M., de 29 de ani, din municipiul Medgidia, judeţul Constanţa sunt învinuiţi de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

În urma mai multor plângeri penale au fost începute cercetările care au scos la iveală faptul că în perioada august-octombrie 2011, în calitate de administratori ai firmei albaiuliene, cei doi bărbaţi au indus în eroare 28 de societăţi comerciale, din mai multe judeţe ale ţării, de la care au achiziţionat diverse mărfuri, pentru plata cărora au emis CEC-uri şi bilete la ordin fără acoperire, ştiind cã pentru valorificarea acestora nu exista provizia necesarã în conturile bancare ale firmei. Au reuşit astfel să ia marfă în valoare de 879.255 de lei fără să plătească nimic în schimbul acesteia şi lăsând zeci de comercianţi cu găuri de zeci de mii de euro. În cursul zilei de azi cei doi învinuiţi sunt prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 20-21 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 20-21 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 20-21 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea