Rămâi conectat

Curier Județean

Teiuşanca Ruxandra Postatny – de la model la scriitoare:”Emisiunea Next Top Model şi-a pus amprenta asupra vieţii mele”

Publicat

în

Ruxandra Postatny, fosta concurentă în sezonul 3 al emisiunii „Next Top Model”,  by Cătălin Botezatu, s-a apucat de scris. Tânăra teiuşancă s-a gândit să dezvăluie lumii întregi cum se desfăşoară, în spatele micilor ecrane, emisiunea „Next Top Model”. A început să scrie în perioada imediat următoare după eliminarea ei din show, când a primit un impuls pentru a-şi pune pe hârtie toate gândurile, sentimentele şi trăirile ei din acea perioadă.

„Experienţa Next Top Model m-a marcat într-o oarecare măsură, şi-a pus amprenta asupra vieţii mele. În primul rând a fost o experienţă, ceea ce include şi aspecte pozitive cât şi aspecte negative. Nu pot să îi dau un calificativ. Pot spune că până în momentul de faţă a fost acea perioadă a vieţii mele despre care simt nevoia să scriu. M-a determinat să scriu o carte, din acest punct de vedere a fost frumoasă. Am întâlnit oameni minunaţi cu care continui să ţin legătura şi mi-am făcut mulţi prieteni”, a declarat Ruxandra.

Legat de ceea ce conţine cartea, Ruxandra a fost cam reţinută şi nu ne-a făcut prea multe dezvăluiri. Ideea e că subiectul abordat este clar „din culisele Next Top Model”, şi se referă la trăirile ei din cantonamentele emisiunii, dar şi la modul în care se desfăşoară întreaga experienţă NTM în spatele ecranelor. „Este vorba despre ceea ce telespectatorii nu pot vedea din faţa micilor ecrane, despre ceea ce este încă ascuns pentru milioane de oameni. Mă refer la jocuri de culise, intrigi şi multe altele cu care vă puteţi pune la curent în momentul în care citiţi cartea”, a declarat Ruxandra. Nu a dat încă un titlu cărţii, însă după cum ne-a declarat, oscilează între mai multe variante de titluri sugestive,  precum „Experienţa Next Top Model” sau „Din culisele Next Top Model”.

Electrica Furnizare Discount

Din curiozitate, am întrebat dacă sunt întâmplări negative, şi iată care a fost răspunsul acesteia: „Nu neapărat numai lucruri negative. Depinde de interpretarea pe care o face fiecare persoană în parte. Sunt adevăruri. E un cuvânt mai potrivit decât lucruri negative. Purul adevăr din culise. Să ştie toate fetele care şi-au dorit/doresc să participe la emisiune la ce să se aştepte. Ele ar trebui să fie conştiente că pentru a deveni un model, nu este necesară participarea la emisiune, ci pot merge la orice altă agenţie pentru a acorda un interviu.”

Ruxandra speră să termine cartea, să o lanseze cât mai curând, şi totodată speră să găsească câţiva sponsori care să o ajute să ducă acest proiect la bun sfârşit.  „Muncesc din greu la ea şi sper să o termin cât mai curând. Depinde foarte mult şi de editură. Sunt mai mulţi factori care pot influenţa perioada în care va fi lansată cartea.  Deocamdată nu am sponsori fiindcă nu ştie multă lume despre faptul că am început să scriu o carte.”

Ea ne-a mărturisit că pasiunea pentru scris şi-a descoperit-o în primul an de liceu, când, din pură pasiune, a început să scrie poezii. Nu a mai scos nicio carte până în prezent şi nici nu se gândea  vreodată că va ajunge să scrie ceva de o asemenea amploare. Spune că este pregătită să înfrunte orice discuţii şi orice critici vor apărea la adresa ei şi a cărţii, că este perfect conştientă de faptul că nu pot fi toţi oamenii mulţumiţi de realizările unei persoane, de munca pe care o depune şi că e la un cu totul alt nivel pentru o persoană să admire ceea ce o depăşeşte.

În ceea ce priveşte cariera, Ruxandra ne-a declarat că nu are niciun motiv să se oprească aici, în lumea modellingului, şi că dacă vor apărea oportunităţi cu siguranţă va continua, deoarece îşi doreşte să avanseze în acest domeniu. Ruxandra are 19 ani şi este elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic Teiuş, profil matematică – informatică. Se declară o fire romantică, îi place să scrie şi iubeşte muzica. Are slăbiciuni şi defecte, nu se consideră a fi perfectă.

Ruxandra este un „model” şi în ceea ce priveşte şcoala. Este o elevă conştiincioasă, are rezultate foarte bune la învăţătură, a participat la olimpiade şcolare la disciplinele limba română şi limba engleză, şi a terminat clasa a XI-a cu media generală 9,78.

Publicitate

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 2 – 6 august 2021

Publicat

în

Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 2 – 6 august 2021

Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Alba anunţă întreruperile programate pentru perioada 2.08.2021  – 6.08.2021. Motivul acestor întreruperi îl constituie lucrările de întreţinere, revizii, reparaţii efectuate în instalaţiile electrice din zonele respective.

Întreruperile programate sunt afişate şi pe site-ul  www.distributie-energie.ro; Call-Center: 0-800-500-929 (telverde), 0258-929 (taxabil)

 Luni, 02 August 2021

 Marţi, 03 August 2021

 Miercuri, 04 August 2021

Localitatea: Gârboviţa, str. Principalǎ, între orele 8.00-15.00

Joi, 05 August 2021

Vineri, 06 August 2021

Publicitate

Localitatea: Cicǎu, str. Principalǎ, între orele 8.00-15.00

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Citește mai mult

Curier Județean

Au intrat în vigoare noile condiții de călătorie în Germania. Cum se face accesul începând cu 1 august

Publicat

în

Au intrat în vigoare noile condiții de călătorie în Germania. Cum se face accesul începând cu 1 august

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat că, începând de duminică, au fost modificate condiţiile de călătorie în Germania, astfel că toate persoanele cu vârsta peste 12 ani trebuie să prezinte la intrarea în ţară fie dovada vaccinării împotriva COVID-19, fie dovada trecerii prin boală sau rezultatul negativ al unui test COVID-19.

MAE a transmis că, potrivit informaţiilor publicate de autorităţile germane, începând din 1 august, toate persoanele cu vârsta de cel puţin 12 ani trebuie să prezinte, la intrarea pe teritoriul Republicii Federale Germania, fie dovada vaccinării împotriva COVID-19, fie dovada trecerii prin boală sau rezultatul negativ al unui test COVID-19.

Documentele pot fi prezentate pe hârtie sau în format electronic şi trebuie redactate într-una dintre limbile germană, engleză, franceză, italiană sau spaniolă.

Astfel, dovada vaccinării este acceptată numai dacă schema de vaccinare cu un vaccin omologat la nivelul Uniunii Europene este completă şi au trecut cel puţin 14 zile de la administrarea ultimei doze de vaccin.

Dovada infectării anterioare cu virusul SARS-CoV-2 şi, implicit, a vindecării se face în baza unui test de laborator făcut cu cel puţin 28 de zile, dar nu cu mai mult de 6 luni înainte de intrarea pe teritoriul german.

Dovada testării pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 se face prin prezentarea rezultatului negativ al unui test tip PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea pe teritoriul german sau al unui test antigen efectuat cu cel mult 48 de ore înainte.

Regulile se aplică indiferent de modalitatea de acces pe teritoriul german (aeriană, terestră, navală).

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Berlin: +49 30 21239555, +49 30 21239514 şi +49 30 21239516, Consulatului General al României la Bonn: +49 228 6838135; +49 2286838211; +49 228 6838244; +49 228 6838254, Consulatului General al României la München: +49 89 553307; +49 89 98106143, Consulatului General al României la Stuttgart +49 711 664 86 11, +49 711 664 86 12, +49 711 664 86 13, +49 711 664 86 14 şi +49 711 664 86 15, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice a României la Berlin +49 160 157 9938, oficiului consular al României la Bonn +49 173 5757 585, oficiului consular al României la München +49 160 208 7789 şi oficiului consular al României la Stuttgart +49 171 681 3450.

Publicitate
Citește mai mult

Curier Județean

ALEGE VIAȚA: În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri din județul Alba au constatat 4 infracțiuni rutiere și 384 de abateri de natură contravențională

Publicat

în

ALEGE VIAȚA: În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri din județul Alba au constatat 4 infracțiuni rutiere și 384 de abateri de natură contravențională

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri din județul Alba au constatat 4 infracțiuni rutiere și 384 de abateri de natură contravențională, în urma unor acțiuni care au avut ca scop creșterea siguranței rutiere pe drumurile publice din județ.

În perioada 31 iulie – 01 august 2021, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune care a avut ca scop creșterea siguranței rutiere și depistarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație.

Electrica Furnizare Discount

Citește și : ALEGE VIAȚA : Ieri, 30 iulie, polițiștii au depistat, în trafic, 152 de șoferi care au încălcat regulile de circulație

Cu ocazia acțiunii, au fost aplicate 384 de amenzi, care au sancționat abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Dintre acestea, 277 au fost aplicate pentru viteză, 4 pentru depășire, una pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația rutieră.

Citește și: ALEGE VIAȚA | IPJ ALBA : recomandări adresate conducătorilor auto pentru un trafic rutier sigur

Au fost reținute 9 de permise de conducere și au fost constatate 4 infracțiuni rutiere, din care 3 de conducere sub influența alcoolului.

La acțiune, alături de polițiștii rutieri, au participat polițiștii de ordine publică.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare