Rămâi conectat

Curier Județean

Teiuşanca Ruxandra Postatny – de la model la scriitoare:”Emisiunea Next Top Model şi-a pus amprenta asupra vieţii mele”

Alexandra Mates

Publicat

în

Ruxandra Postatny, fosta concurentă în sezonul 3 al emisiunii „Next Top Model”,  by Cătălin Botezatu, s-a apucat de scris. Tânăra teiuşancă s-a gândit să dezvăluie lumii întregi cum se desfăşoară, în spatele micilor ecrane, emisiunea „Next Top Model”. A început să scrie în perioada imediat următoare după eliminarea ei din show, când a primit un impuls pentru a-şi pune pe hârtie toate gândurile, sentimentele şi trăirile ei din acea perioadă.

„Experienţa Next Top Model m-a marcat într-o oarecare măsură, şi-a pus amprenta asupra vieţii mele. În primul rând a fost o experienţă, ceea ce include şi aspecte pozitive cât şi aspecte negative. Nu pot să îi dau un calificativ. Pot spune că până în momentul de faţă a fost acea perioadă a vieţii mele despre care simt nevoia să scriu. M-a determinat să scriu o carte, din acest punct de vedere a fost frumoasă. Am întâlnit oameni minunaţi cu care continui să ţin legătura şi mi-am făcut mulţi prieteni”, a declarat Ruxandra.

Legat de ceea ce conţine cartea, Ruxandra a fost cam reţinută şi nu ne-a făcut prea multe dezvăluiri. Ideea e că subiectul abordat este clar „din culisele Next Top Model”, şi se referă la trăirile ei din cantonamentele emisiunii, dar şi la modul în care se desfăşoară întreaga experienţă NTM în spatele ecranelor. „Este vorba despre ceea ce telespectatorii nu pot vedea din faţa micilor ecrane, despre ceea ce este încă ascuns pentru milioane de oameni. Mă refer la jocuri de culise, intrigi şi multe altele cu care vă puteţi pune la curent în momentul în care citiţi cartea”, a declarat Ruxandra. Nu a dat încă un titlu cărţii, însă după cum ne-a declarat, oscilează între mai multe variante de titluri sugestive,  precum „Experienţa Next Top Model” sau „Din culisele Next Top Model”.

Din curiozitate, am întrebat dacă sunt întâmplări negative, şi iată care a fost răspunsul acesteia: „Nu neapărat numai lucruri negative. Depinde de interpretarea pe care o face fiecare persoană în parte. Sunt adevăruri. E un cuvânt mai potrivit decât lucruri negative. Purul adevăr din culise. Să ştie toate fetele care şi-au dorit/doresc să participe la emisiune la ce să se aştepte. Ele ar trebui să fie conştiente că pentru a deveni un model, nu este necesară participarea la emisiune, ci pot merge la orice altă agenţie pentru a acorda un interviu.”

Ruxandra speră să termine cartea, să o lanseze cât mai curând, şi totodată speră să găsească câţiva sponsori care să o ajute să ducă acest proiect la bun sfârşit.  „Muncesc din greu la ea şi sper să o termin cât mai curând. Depinde foarte mult şi de editură. Sunt mai mulţi factori care pot influenţa perioada în care va fi lansată cartea.  Deocamdată nu am sponsori fiindcă nu ştie multă lume despre faptul că am început să scriu o carte.”

Ea ne-a mărturisit că pasiunea pentru scris şi-a descoperit-o în primul an de liceu, când, din pură pasiune, a început să scrie poezii. Nu a mai scos nicio carte până în prezent şi nici nu se gândea  vreodată că va ajunge să scrie ceva de o asemenea amploare. Spune că este pregătită să înfrunte orice discuţii şi orice critici vor apărea la adresa ei şi a cărţii, că este perfect conştientă de faptul că nu pot fi toţi oamenii mulţumiţi de realizările unei persoane, de munca pe care o depune şi că e la un cu totul alt nivel pentru o persoană să admire ceea ce o depăşeşte.

În ceea ce priveşte cariera, Ruxandra ne-a declarat că nu are niciun motiv să se oprească aici, în lumea modellingului, şi că dacă vor apărea oportunităţi cu siguranţă va continua, deoarece îşi doreşte să avanseze în acest domeniu. Ruxandra are 19 ani şi este elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic Teiuş, profil matematică – informatică. Se declară o fire romantică, îi place să scrie şi iubeşte muzica. Are slăbiciuni şi defecte, nu se consideră a fi perfectă.

Ruxandra este un „model” şi în ceea ce priveşte şcoala. Este o elevă conştiincioasă, are rezultate foarte bune la învăţătură, a participat la olimpiade şcolare la disciplinele limba română şi limba engleză, şi a terminat clasa a XI-a cu media generală 9,78.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024 Primăria Cugir organizează joi și sâmbătă două acțiuni de ecologizare în oraș, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024. Citește și: Primăria Cugir va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea