Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia, invitat la Festivalul Internațional de Animație „Gulliver” și Festivalul de Teatru pentru Copii „Arcadia”, cu spectacolul ”Capra cu trei iezi”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia a fost selecționat să participe la două importante festivaluri internaționale. Astfel, în perioada 16 – 18 mai 2018 vom fi prezenți la Festivalul Internațional de Animație „Gulliver” Galați, iar în perioada 19 – 21 mai 2018 la Festivalul de Teatru pentru Copii „Arcadia” Oradea. La ambele festivaluri teatrul nostru va prezenta publicului spectacolul „Capra cu trei iezi”.

Capra cu trei iezi” este o creație colectivă și originală a Teatrului de Păpuși „Prichindel” și aduce în scenă un spectacol  surprinzător, plin de haz, cântec și culoare. Și pentru că am spus creație colectivă permiteți-ne să vă prezentăm echipa care a construit acest spectacol: regia artistică: Teodora Popa, Viorica Boda, Ramona Benchea Mincu, Irina Melnic, Cristian Pepino semnează dramatizarea poveștii lui Ion Creangă, scenografia – Marian Sandu, muzica – Levente Szőcs, distribuția: Piekny Ghiciuc, Cătălina Mihăilă, Mădălin Costea, Rareș Bogdan Porca, Teodora Popa, Viorica Boda, Ramona Mincu Benchea, Irina Melnic, regia tehnică – Elena Madaras, lumini: Ovidiu Tămășan, Călin Popa, sunet – Florin Andrea, sculptură/pictură: Marian Sandu, Oriana Pelladi, croitorie – Mirela Tămășan, tâmplărie – Marin Goia, mașiniști: Răzvan Laszlo, Horia Oarga.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Spectacolul nostru, după cum bine știți, este un spectacol vesel și plin de învățăminte, care a încântat publicul din orașele județului nostru.Sperăm să-i încânte atât pe micuții gălățeni, cât și pe cei mici de la Oradea.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419