Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia, invitat la Festivalul Internațional de Animație „Gulliver” și Festivalul de Teatru pentru Copii „Arcadia”, cu spectacolul ”Capra cu trei iezi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia a fost selecționat să participe la două importante festivaluri internaționale. Astfel, în perioada 16 – 18 mai 2018 vom fi prezenți la Festivalul Internațional de Animație „Gulliver” Galați, iar în perioada 19 – 21 mai 2018 la Festivalul de Teatru pentru Copii „Arcadia” Oradea. La ambele festivaluri teatrul nostru va prezenta publicului spectacolul „Capra cu trei iezi”.

Capra cu trei iezi” este o creație colectivă și originală a Teatrului de Păpuși „Prichindel” și aduce în scenă un spectacol  surprinzător, plin de haz, cântec și culoare. Și pentru că am spus creație colectivă permiteți-ne să vă prezentăm echipa care a construit acest spectacol: regia artistică: Teodora Popa, Viorica Boda, Ramona Benchea Mincu, Irina Melnic, Cristian Pepino semnează dramatizarea poveștii lui Ion Creangă, scenografia – Marian Sandu, muzica – Levente Szőcs, distribuția: Piekny Ghiciuc, Cătălina Mihăilă, Mădălin Costea, Rareș Bogdan Porca, Teodora Popa, Viorica Boda, Ramona Mincu Benchea, Irina Melnic, regia tehnică – Elena Madaras, lumini: Ovidiu Tămășan, Călin Popa, sunet – Florin Andrea, sculptură/pictură: Marian Sandu, Oriana Pelladi, croitorie – Mirela Tămășan, tâmplărie – Marin Goia, mașiniști: Răzvan Laszlo, Horia Oarga.

Spectacolul nostru, după cum bine știți, este un spectacol vesel și plin de învățăminte, care a încântat publicul din orașele județului nostru.Sperăm să-i încânte atât pe micuții gălățeni, cât și pe cei mici de la Oradea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea