Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tânărul care s-a sinucis în Penitenciarul Aiud ”nu a mai putut suporta condițiile inumane” – a scris un apropiat, pe rețeaua de socializare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit unui prieten de-al său, tânărul care s-a sinucis în Penitenciarul Aiud și-a pus capăt zilelor pentru că nu a mai suportat condițiile de detenție.

Acesta (D.T., din Hunedoara), se pare că îl cunoștea foarte bine pe medieșean și a postat pe pagina de Facebook varianta sa privind motivele pentru care bărbatul în vârstă de 26 de ani a decis să-și ia viața:

”Suli Petrica (n.r. foto) fost detinut in Penitenciarul Aiud si-a pus capat zilelor marti seara 13.06.2017 dupa ce a fost calcat in picioare de mascatii Penitenciarului Aiud.Condamnat la inchisoare pentru talharie calificata Suli Petrica a ajuns in Penitenciarul Aiud unde odata ajuns a fost repartizat intr-o camera cu conditii inumane. Acesta cerand in mod repetat gardienilor sa il mute intr-o alta camera cu alti detinuti a fost batut de mai multe ori de mascatii penitenciarului Aiud fapt pentru care si-a dat seama ca nu mai aude bine cerand detinutilor care treceau pe la geamul celulei sa repete intrebarile. O ultima incercare de a iesi la cabinetul medical la pus pe ganduri mai bine ca viata lui nu mai are rost sa mearga inainte in aceat fel. A batut in usa celulei cerand sa fie scos la cabinet deoarece nu mai aude bine. Ca si dupa primele cerinte de a fii mutat, a fost din nou batut. Se pare ca doar dupa ce a spus tuturor ca daca nu ajunge la cabinetul medical isi va pune capat zilelor a fost scos la cabinet dar si atunci degeaba fiind trimis inapoi in celula mai sanatos ca niciodata. Suli Petrica a ajuns la concluzia ca pe langa tratamentul inuman al penitenciarului de a sta in celula cu sobolanii nu mai suporta sa fie si batut si ignorat de cei ce trebuiau sa ii ofere o detentie conform normelor europene punandu-si capat zilelor in noaptea de marti spre miercuri 13/14.06.2017”, a scris D.T. pe rețeaua de socializare.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr în vârstă de 26 de ani, condamnat pentru tâlhărie, s-a spânzurat în Penitenciarul Aiud

Incident tragic de la Penitenciarul Aiud a fost înregistrat, în noaptea de 13 iunie. Potrivit reprezentantului instituției de detenție, tânărul în vârstă de 26 de ani, din Mediaș, care avea de executat o pedeapsă de 8 ani de închisoare pentru tâlhărie, a fost găsit spânzurat în jurul orei 22.00. Personalul medical al penitenciarului i-a acordat primul ajutor până a fost preluat de urgență de un echipaj SMURD care a continuat, fără succes, manevrele de resuscitare iar la ora 23.41 a fost declarat decesul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea