Rămâi conectat

Actualitate

Tânără accidentată grav pe trecerea de pietoni la Sebeș. Starea victimei este stabilă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc joi, 28 februarie, în jurul orelor 14.45, pe strada Lucian Blaga din centrul municipiului Sebeș. O femeie a fost lovită de un autocamion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

Circulația rutieră pe DN1 este oprită pe ambele sensuri, până ce polițiștii criminaliști finalizează cercetarea la fața locului.

Victima a fost transportată de urgență la spital de către o ambulanță la Spitalul Județean Alba.

UPDATE: Traficul auto a fost reluat pe ambele sensuri.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, victima este o tânără de 18 ani din comuna Săsciori, județul Alba. A fost lovită în plin de un autocamion care nu i-a acordat prioritate la traversarea pe trecerea de pietoni. Femeia a fost proiectată câțiva metri pe carosabil, ajungând ulterior între roțile autocamionului. A fost  scoasă de acolo de medicii de pe ambulanță și adusă la Spitalul de Urgență din Alba Iulia.

La locul accidentului a intervenit și un echipaj ai Inspectoratului Județean de Jandarmi, care a ținut la distanță numărul mare de persoane adunate în jurul victimei, asigurând perimetrul de lucru pentru personalul medical și polițiștii rutieri.

Strada pe care a fost accidentată tânăra nevinovată este recunoscută pentru numărul mare de cazuri similare petrecute în ultimii ani. Numeroși cetățeni din Sebeș au cerut în mod repetat autorităților locale să i-a măsuri pentru protejarea pietonilor care traversează această zonă centrală.

UPDATE raport IPJ Alba: Echipa de cercetare deplasată la fata locului a constatat că C.I., de 23 de ani, din comuna Davideşti, judeţul Argeş, în timp ce conducea un camion din direcţia  Deva – Sibiu, nu acordat prioritate de trecere unei tinere de 17 ani, din comuna Săsciori, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

  În urma accidentului tânăra a suferit multiple traumatisme şi a fost  transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că, în momentul producerii accidentului, nu era sub influenţa alcoolului.

UPDATE Spital: Starea de sănătate a victimei este stabilă. A suferit o fractură de picior, o frctură de bazin și multiple leziuni mai mici la nivelul întregului corp. Este vorba de o recuperare dificilă și pe o durată relativ lungă de timp, dar tânăra are toate șansele să revină curând la o viață normală.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea