Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Tânăr din județul Alba, implicat într-un caz de BRACONAJ în Hunedoara: A încercat să fugă de poliție

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Tânăr din județul Alba, implicat într-un caz de BRACONAJ în Hunedoara: A încercat să fugă de poliție

Un tânăr din județul Alba a încercat să fugă de echipajele de poliție în momentul în care a fost prins cu încă 3 oameni, venind de la vânătoare.

La data de 06 noiembrie 2022, în jurul orei 00:05, polițiștii din cadrul Poliţiei Stațiunii Geoagiu au oprit din trafic, pe DJ 107 A, autoturismul condus de un tânăr de 28 de ani, din Geoagiu, care se deplasa din direcția Homorod – Geoagiu.

În autoturismul condus de tânăr se mai aflau alţi trei bărbaţi (pasageri), precum şi un tânăr de 29 de ani, din judeţul Alba, care, în momentul opririi mașinii a fugit la vederea echipajului de poliţie şi s-a ascuns în zona împădurită din apropierea drumului, fiind ulterior identificat de către poliţişti.

În urma verificării autovehiculului, poliţiştii au găsit două arme letale (de vânătoare), despre unul dintre pasageri, un bărbat de 46 de ani, din Orăştie, a declarat că îi aparțin. Cele două arme nu erau asigurate și introduse în huse sau toc și nu aveau dispozitive de blocare pe garda trăgaciului.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției, iar din verificări s-a stabilit că cele două arme sunt deținute legal de către bărbatul de 46 de ani, care, însă, nu a putut prezenta vreo autorizație de vânătoare emisă de către gestionarul fondului cinegetic.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de braconaj, iar armele și muniția aferentă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
De asemenea, bărbatul de 46 de ani a fost sancționat contravențional pentru transportul armelor fără ca acestea să fie asigurate, iar ca măsură complementară s-a propus anularea dreptului de deținere, port și folosire a armelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO | Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan: Stratul de zăpadă depășește pe alocuri în continuare chiar si 3 metri. Când se va deschide circulația

Ziarul Unirea

Publicat

în

Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan: Stratul de zăpadă depășește pe alocuri în continuare chiar si 3 metri. Când se va deschide circulația Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan, a anunțat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov şi precizează că există posibilitatea redeschiderii traficului la mijlocul lunii iunie. Citește și: VIDEO | Zăpadă de peste 4 metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea