Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Alba Iulia reținut de polițiști după ce a spart un mazazin alimentar din care a furat țigări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţişti din cadrul Biroului Investigații Criminale ai Poliţiei municipiului Alba Iulia, sprijiniți de lucrători din cadrul Serviciului Criminalistic, au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea, la începutul lunii februarie 2015 a unui furt în dauna unei societăţi comerciale din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, “în sarcina lui Gheorghe G., de 25 de ani, din Alba Iulia s-a reținut faptul că în noaptea de 01/02 februarie 2015 a pătruns într-un magazin alimentar din Alba Iulia, de unde a sustras mai multe pachete cu țigări de diferite mărci, în valoare de 1000 lei.

Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de  ,,furt calificat”, faptă prev. și pred. art. 228 alin. 1, art. 229 alin 1, lit b și d, alin. 2 lit b,  din Cod penal, urmând ca în cursul zilei de 05 februarie  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în prima zi urmează să aibă loc mai multe lansări de carte și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea