Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr de 19 ani, din Alba, reținut de polițiști, după ce a fost prins fără permis, la volanul unui autoturism cu numere false, împrumutată de la un tânăr de 20 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânăr de 19 ani, din Alba, reținut de polițiști, după ce a fost prins fără permis, la volanul unui autoturism cu numere false, împrumutată de la un tânăr de 20 de ani

La data de 22 ianuarie 2024, în jurul orei 18.30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au oprit, pentru control, pe strada Samuel Micu din municipiu, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Galda de Jos, județul Alba.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism a fost atribuit unui alt autovehicul.

Totodată, polițiștii au constatat că autoturismul i-ar fi fost încredințat de către un tânăr de 20 de ani, din Alba Iulia, cu toate că acesta cunoștea faptul că prietenul său nu deține permis de conducere.

Față de tânărul de 19 ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, urmând ca în cursul zilei de azi, 23 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Față de tânărul care i-ar fi încredințat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE cu URARI și FELICITARI de Florii 2024: Trimite un mesaj prin SMS persoanelor care își serbează onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de FLORII • URARI de Florii și FELICITARI de Florii 2024: Mesaj de Florii prin SMS persoanelor care își serbează onomastica Credincioșii sărbătoresc duminică, Floriile, ocazie cu care le poți trimite un mesaj, o urare, o felicitare, persoanelor care își serbează onomastica. Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea