Rămâi conectat

Curier Județean

Suspecţi de furt, identificaţi de poliţişti

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lÎn data de 5 iulie, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Zlatna în colaborare cu poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Simeria şi ai Poliţiei oraşului Călan, au identificat principalul suspect de comiterea unui furt al unui motocompresor. Suspectul este D.C.P., de 24 ani din Simeria, judeţul Hunedoara.
lÎn aceeaşi zi, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au prins în flagrant pe D.A., de 48 ani, din Alba Iulia, în timp ce acesta sustrăgea componente metalice dintr-o societate comercială.
În cazul celor doi, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”. (L.I.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea