Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE: Marius Hațegan – viitorul vicepreședinte al Consiliului Județean Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Alba de joi, 31 mai, se regăsește și punctul privind alegerea unui vicepreședinte ca urmare a încetării premature a mandatului lui Alin Cucui. Liberalii s-au reunit la sfârșitul săptămânii trecute în ședința Biroului Permanent Județean și, potrivit unor surse credibile, se pare că au căzut de acord asupra numelui celui care va fi ales vicepreședinte în locul lui Alin Cucui.

Ei au optat pentru un consilier județean care provine din rândul vechiului PDL, potrivit algoritmului de la alegeri. Este vorba despre consilierul județean Marius Hațegan, care deține și funcția de secretar general al partidului. Hațegan provine din fostul PDL și este unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel.

El s-a situat pe locul 3 pe lista PNL pentru CJ Alba la alegererile din 2016, după Ion Dumitrel și Florin Roman. Se pare că Marius Hațegan și-a dorit foarte mult această funcție și a fost de acord să renunțe la afacerile prospere pe care le deține pentru a putea accede la scaunul de vicepreședinte. Potrivit declarației de interese, el are calitatea de administrator/acționar al firmei SC Oma Grup Instal SRL și de administrator la SC Adimar Proiect Instal SRL, ambele implicate în contracte cu primării și autorități publice din Alba. În cărți pentru funcția de vicepreședinte s-au mai aflat și consilierii Nicolae Albu, Marius Ceteraș, Virgil Tătar sau Tudor Ponoran.

Se pare că Hațegan corespunde cel mai bine cerințelor pentru acest post, unde este nevoie de o persoană dinamică, responsabilă și cu chef de muncă, mai ales că noul vicepreședinte va avea în coordonare Direcția de gestionarea patrimoniului, adică investițiile Consiliului Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea