SURSE: Marius Hațegan – viitorul vicepreședinte al Consiliului Județean Alba

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Alba de joi, 31 mai, se regăsește și punctul privind alegerea unui vicepreședinte ca urmare a încetării premature a mandatului lui Alin Cucui. Liberalii s-au reunit la sfârșitul săptămânii trecute în ședința Biroului Permanent Județean și, potrivit unor surse credibile, se pare că au căzut de acord asupra numelui celui care va fi ales vicepreședinte în locul lui Alin Cucui.

Ei au optat pentru un consilier județean care provine din rândul vechiului PDL, potrivit algoritmului de la alegeri. Este vorba despre consilierul județean Marius Hațegan, care deține și funcția de secretar general al partidului. Hațegan provine din fostul PDL și este unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel.

El s-a situat pe locul 3 pe lista PNL pentru CJ Alba la alegererile din 2016, după Ion Dumitrel și Florin Roman. Se pare că Marius Hațegan și-a dorit foarte mult această funcție și a fost de acord să renunțe la afacerile prospere pe care le deține pentru a putea accede la scaunul de vicepreședinte. Potrivit declarației de interese, el are calitatea de administrator/acționar al firmei SC Oma Grup Instal SRL și de administrator la SC Adimar Proiect Instal SRL, ambele implicate în contracte cu primării și autorități publice din Alba. În cărți pentru funcția de vicepreședinte s-au mai aflat și consilierii Nicolae Albu, Marius Ceteraș, Virgil Tătar sau Tudor Ponoran.

Se pare că Hațegan corespunde cel mai bine cerințelor pentru acest post, unde este nevoie de o persoană dinamică, responsabilă și cu chef de muncă, mai ales că noul vicepreședinte va avea în coordonare Direcția de gestionarea patrimoniului, adică investițiile Consiliului Județean Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

un fost pedelist 31 mai 2018 at 8:16

Bravo bai penelistilor… Un hotzoman mai mare ca asta nu ati gasit? Chiar sa pui lupul paznic la oi parca este prea de tot… Judetul asa se va duce de rapa, la propriu, exact ca si halda de gunoi din Galda proiectata de firma acestui individ.

Adrian 31 mai 2018 at 15:49

Virgil Tatar era persoana cea mai potrivita !

Petrica 31 mai 2018 at 22:23

Pnl nu mai esista de mult!PDL a inghitit acest partid,asa ca ce,mai,rahatisme,smecherii si un judet slab si la propiu si la figurat!!!!!Hotii la hoti trag!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...