Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE| Cine ar putea fi viitorul city manager al Municipiului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, negocierile dintre PNL și Alianța USR PLUS s-au finalizat, cele două partide bătând palma: USR PLUS va lua un viceprimar (Emil Antoniu Popescu), iar PNL celălalt viceprimar (Marius Filimon) și city managerul sau administratorul public al municipiului.

Dacă posturile de primar și viceprimar vor fi ocupate numai de vechi peneliști, probabil pentru a nu-i lăsa pe vechii pedeliști cu totul pe dinafară, potrivit surselor ziarulunirea.ro, acest post va fi dat unui tânăr provenit din PDL. Cele mai mari șanse pentru a ocupa postul de admiinstrator public al municipiului le are Robert Bandi, președintele Organizației de Tineret a PNL Alba Iulia, un tânăr provenit din vechiul PDL, care lucrează deja în cadrul primăriei la Direcția Programe.

Vineri, are loc ședința extraordinară pentru alegerea viceprimarilor va avea loc vineri, iar dacă lucrurile vor decurge normal, conform înțelegerii dintre Alianța USR PLUS și PNL, Emil Popescu și Marius Filimon vor fi viitorii viceprimari ai Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea