Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Summer Experience – Program de internship pentru studenți, la Star Transmission și Star Assembly, în Cugir și Sebeș. Înscrieri și beneficii (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Summer Experience – Program de internship pentru studenți, la Star Transmission și Star Assembly, în Cugir și Sebeș. Înscrieri și beneficii (P)

După cum știm și noi, trecerea de la mediul academic la job poate fi una destul de stresantă. Astfel, programele de tip internship vin în ajutorul studenților tocmai cu oportunitatea de a dobândi experiență valoroasă încă din timpul studiilor.

Echipa noastră este mereu în căutare de noi talente, cu spirit de inițiativă, dorință de a ieși din zona de confort și de a învăța lucruri noi alături de colegii din Star Transmission și Star Assembly!

Summer Experience – the place to be pe durata verii!

Dragă student, nimic nu e prea mult atunci când vorbim de visurile tale. Viitorul tău poate fi unul strălucit lângă noi! Alătură-te programului nostru #SummerExperience și pătrunde în lumea Mercedes-Benz, acolo unde inovația se întâlnește cu excelența!

Stagiul nostru de vară este modalitatea perfectă prin care îți pui cunoștințele teoretice în practică. Poți opta pentru programul Summer Experience în toate departamentele, de la cele tehnice (producție, mentenanță, administrare imobile, planificare, managementul calității, optimizarea proceselor de lucru, IT, mediu, sănătate și securitate în muncă) la cele non-tehnice (resurse umane, comunicare, financiar, achiziții, logistică și juridic).

Aici, vei fi atent îndrumat și susținut de către un mentor. Vei învăța să contribui la rezolvarea sarcinilor zilnice și vei susține performanța echipei împreună cu colegii și liderii tăi. Vei dobândi cunoștințe de specialitate, abilități și competențe ce te vor ajuta să te adaptezi la o piață a muncii în continuă schimbare. Totodată, vei avea oportunitatea de a lucra într-o echipă internațională, cu aplicații moderne și tehnologii de ultimă generație, contribuind la fabricarea unor produse tehnice complexe.

În funcție de tipul de stagiu pentru care optezi, te vei alătura programului #SummerExperience în perioada 1 iulie-30 septembrie sau #WorkingStudent, în cadrul căruia colaborarea poate dura până la 36 de luni.

Cum vom colabora:

• Vei face job shadowing și on-the-job training alături de specialiștii noștri;
• Vei realiza task-uri cu rol de sprijin al echipei în cadrul căreia te vei integra;
• Vei primi un proiect pe care îl vei realiza sub îndrumarea unui tutore și prezenta la finalul programului.

Beneficii:

• Salariu, tichete de masă și zile de concediu;
• Acces la platforme de învățare, Bookster, precum și reduceri la partenerii companiei prin programul Star Avantaj;
• Posibilitatea de a primi bursă în funcție de performanță;
• Posibilitatea de a continua colaborarea în cadrul programului #WorkingStudent, iar ulterior de a fi angajat.

Ce zici? Cum ți se pare?

Înscrie-te până pe 1 mai 2024 și hai să devenim colegi! Abia așteptăm să te cunoaștem!

Aplică mai jos pentru oportunitatea care ți se potrivește:

Shine brighter than the stars!

#LearningIsCool #GrowWithSTC #GrowWithSTA #SummerExperience2024


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea