Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA – UPDATE: ”Așa știu cei de la USL să-și facă campanie”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imaginea alăturată am primit-o în cursul zilei de astăzi, de la un cititor, însoțită de textul: ”Așa știu cei de la USL să-și facă campanie”.

Solicitând detalii am aflat că poza a fost făcută în dimineața zilei de 5 decembrie, în localitatea Stremț, iar incidentul s-a petrecut cu o seară înainte. Din spusele cititorului nostru, de pe 3 astfel de panouri, afișele ARD au fost pur și simplu decupate.

Având în vedere că IPJ Alba a anunțat astăzi că în ultimele zile au fost înregistrate doar 3 incidente electorale (la Ighiu, Pianu și Albac), îi rugăm pe reprezentanții instituției să ne lămurească în ce stadiu se află cercetarea referitoare la cazul semnalat de cititorul nostru din Stremț.

UPDATE: Reprezentanții IPJ Alba au făcut, sâmbătă, 8 decembrie, următoarele precizări:

”Referitor la articolul apărut în ediţia on-line a ziarului dumneavoastră din data de 06.12.2012, intitulat: “Aşa ştiu cei de la USL, să-şi facă campanie”, vă comunicăm următoarele:

Ca urmare a apariţiei acestui articol, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a luat măsuri de verificare a tuturor aspectelor, pentru lămurirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.

Din primele cercetări efectuate, echipa de specialişti a stabilit că panoul la care se face referire, se află amplasat în curtea locuinţei unui cetăţean din Stremţ, judeţul Alba şi-i aparţine. Acesta nu a dorit să depună nici o sesizare privind distrugerea panoului şi nici nu a reclamat alte aspecte legate de campania electorală.

De asemenea, precizăm că nici o altă persoană sau formaţiune politică nu ne-a sesizat în legătură cu aspectele publicate în articolul la care facem referire”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea