Rămâi conectat

Cultură Educație

ȘTIREA TA: Studenți ai Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia la Târgul de Turism al României de la București

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Cu ocazia Târgului de Turism al României (ediţia a XXVIII-a) – cel mai importamt eveniment de acest gen din turismul românesc, desfăşurat în cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO din București, membrii activi ai Cercului de Turism din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia au efectuat o aplicaţie practică în vederea aprofundării cunoştinţelor teoretice dobândite în cadrul cursurilor şi seminariilor de specialitate.

În acest sens, studenţii împreună cu cadrele didactice coordonatoare ale Cercului de Turism, Lect. Univ. Dr. Claudia MOISĂ şi Lect. Univ. Drd. Mălina CORDOŞ, au amenajat standul Filialei ANTREC Alba, au promovat oferta turistică a judeţului Alba şi, totodată, au studiat activitatea de ansamblu derulată în cadrul târgului în sensul că au identificat principalele categorii de expozanţi (prestatori de servicii turistice, agenţii de turism, organisme de specialitate), au analizat modalitatea de amenajare a standurilor şi oferta de produse/servicii turistice.

De asemenea, au fost diseminate și rezultatele concursului de proiecte privind lansarea pe piață a Cetății Alba Carolina, concurs care s-a desfășurat în cadrul lucrărilor Universității Economice de Vară Alba Iulia 2012 „Călători prin istorie prin cealaltă capitală”, manifestare organizată de universitatea albaiuliană și Academia de Studii Economice din București la începutul lunii septembrie.

Concluziile referitoare la participarea în cadrul evenimentului vor constitui subiectul unor discuţii ulterioare în cadrul Cercului de Turism şi a unor colaborări cu Asociaţia Naţională pentru Turism Rural Ecologic şi Cultural (ANTREC) ori cu alte organizaţii din domeniul turismului. (C.M.)

N.R.: Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea