ȘTIREA TA: Sezonul de GRIPĂ debutează în forță la Alba Iulia. Trei cazuri de îmbolnăviri cu virus gripal au fost semnalate la o GRĂDINIȚĂ din oraș. Nemulțumirile părinților

ȘTIREA TA: Sezonul de GRIPĂ debutează în forță la Alba Iulia. Trei cazuri de îmbolnăviri cu virus gripal au fost semnalate la o GRĂDINIȚĂ din oraș. Nemulțumirile părinților

Trei copii de la Grădinița nr. 11 au fost diagnosticați cu virusul gripal, iar mulți alții manifestă simptome. Părinții sunt nemulțumiți de lipsa de acțiune a autorităților.

Tot mai multe cazuri de gripă sunt semnalate în Alba Iulia, iar părinții se plâng că nu au fost anunțați din timp pentru a lua măsuri de prevenție pentru copiii lor.

Sezonul gripei debutează în forță și la Alba Iulia, unde sunt semnalate trei cazuri de îmbolnăviri de gripă la Grădinița cu program prelungit nr. 11 de pe strada Vasile Goldiș din oraș.

Din informațiile primite de la un cititor pe adresa redacției ziarulunirea.ro, cele trei cazuri nu sunt izolate, iar mai mulți copii care frecventează grădinița sunt acasă în îngrijirea părinților din cauza simptomelor de gripă pe care aceștia le manifestă.

Gripa face ravagii în școlile și grădinițele din țară, multe dintre acestea fiind închise pentru dezinfecții, cursurile fiind suspendate. La Alba Iulia, deși situația este alarmantă, Grădinița cu program prelungit nr. 11 funcționează în regim normal.

Debutul sezonului de gripă a fost înregistrat săptămâna trecută, când rata pozitivităţii pentru virus gripal la cazurile testate a fost peste 25% pentru acelaşi subtip. Gripa, una dintre cele mai întâlnite afecțiuni în sezonul rece, este boala respiratorie care infectează și afectează funcționarea normală a nasului, gâtului și plămânilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...