Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ȘTIREA TA: Sezonul de GRIPĂ debutează în forță la Alba Iulia. Trei cazuri de îmbolnăviri cu virus gripal au fost semnalate la o GRĂDINIȚĂ din oraș. Nemulțumirile părinților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
ȘTIREA TA: Sezonul de GRIPĂ debutează în forță la Alba Iulia. Trei cazuri de îmbolnăviri cu virus gripal au fost semnalate la o GRĂDINIȚĂ din oraș. Nemulțumirile părinților

Trei copii de la Grădinița nr. 11 au fost diagnosticați cu virusul gripal, iar mulți alții manifestă simptome. Părinții sunt nemulțumiți de lipsa de acțiune a autorităților.

Tot mai multe cazuri de gripă sunt semnalate în Alba Iulia, iar părinții se plâng că nu au fost anunțați din timp pentru a lua măsuri de prevenție pentru copiii lor.

Sezonul gripei debutează în forță și la Alba Iulia, unde sunt semnalate trei cazuri de îmbolnăviri de gripă la Grădinița cu program prelungit nr. 11 de pe strada Vasile Goldiș din oraș.

Din informațiile primite de la un cititor pe adresa redacției ziarulunirea.ro, cele trei cazuri nu sunt izolate, iar mai mulți copii care frecventează grădinița sunt acasă în îngrijirea părinților din cauza simptomelor de gripă pe care aceștia le manifestă.

Gripa face ravagii în școlile și grădinițele din țară, multe dintre acestea fiind închise pentru dezinfecții, cursurile fiind suspendate. La Alba Iulia, deși situația este alarmantă, Grădinița cu program prelungit nr. 11 funcționează în regim normal.

Debutul sezonului de gripă a fost înregistrat săptămâna trecută, când rata pozitivităţii pentru virus gripal la cazurile testate a fost peste 25% pentru acelaşi subtip. Gripa, una dintre cele mai întâlnite afecțiuni în sezonul rece, este boala respiratorie care infectează și afectează funcționarea normală a nasului, gâtului și plămânilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea