Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sportivul albaiulian Adrian Cibu a câștigat centura Supreme Night Fight, după ce l-a învins prin knockout pe Nicolai Buceac

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sportivul albaiulian Adrian Cibu, membru al Centrului de Arte Marțiale Tengu, a câștigat, sâmbătă seara, la Dej, centura Supreme Night Fight, după ce l-a învins prin knockout pe adversarul său, Nicolai Buceac.

”Seara magica pentru echipa TENGU! ADRIAN CIBU a castigat centura Supreme Night Fight printr-un knockout ce a ridicat sala in picioare”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a centrului de arte marțiale. Tengu mulțumește, în final, organizatorilor ”pentru un eveniment de calitate” și ”uriașei galerii TENGU”, care i-a împins pe sportivi spre victorie.

La rândul său, după meci, Cibu le-a mulțumit celor care l-au susținut. ”Mulțumesc tuturor!! Ne întoarcem acasă victorioși!! Ossu!!!”, a scris albaiulianul.

Meciul  de kickbox dintre Cibu și Buceac a fost descris, inițial, ca fiind unul care ”va produce scântei, o confruntare clasică Ardeal versus Moldova”. Aceasta a fost a doua ediție a galei Supreme Night Fight.

Cibu are un palmares de 12 victorii din 16 meciuri (8 prin TKO), fiind unul din cei mai importanti luptatori TENGU Superpro.

Următorul meci important pe care îl are de disputat Adrian Cibu va fi împotriva lui Flavius Boiciuc pentru Centura Transilvaniei, după ce luptătorul a câștigat la sfârșitul anului 2016 un turneu piramidal, cu trei victorii, dintre care două prin knockout. Meciul va avea loc în 5 mai, la ora 19.30, Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca. Citește și FOTO, VIDEO. Sportivul albaiulian Cibu Adrian a câștigat turneul piramidal de kickbox de la Deva după trei victorii, dintre care două prin knockout

Luptătorul albaiulian participă la competiții de trei ani. El este deținător al centurii Tamashyi Golden Belt pe care a câștigat-o la începutul anului 2016 la Timișoara și proaspăt medaliat cu Bronz la competiția internațională Judgement Day din cadrul federației Române de Freestyle Kickboxing.

Adrian Cibu are 27 de ani și este originar din Alba Iulia, iar de patru ani trăiește în Cluj-Napoca, fiind angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

[nggallery id=3535]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea