Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Sportivul albaiulian Cibu Adrian a câștigat turneul piramidal de kickbox de la Deva după trei victorii, dintre care două prin knockout

Dragoş Suciu

Publicat

în

cibu-adrian1Sportivul albaiulian Cibu Adrian a câștigat duminică seara turneul piramidal de kickbox de la Deva după trei victorii, dintre care două prin knockout și una la puncte, urmând să îl înfrunte, astfel, pe Flavius Boiciuc, deținătorul ”Centurii Transilvania”, care își va apăra trofeul.

Cibu Adrian a câștigat gala piramidală de la Deva, descrisă de organizatori ca fiind cel mai puternic eveniment de kickbox din acest municipiu, la care au participat cei mai ”puternici luptători din Transilvania”, la categoria 80 de kilograme.

În primul meci, Cibu a luptat cu Florin Pop pe care l-a învins la puncte, fiind cel mai disputat meci al său. În al doilea meci a luptat împotriva lui Lucian Casoni, iar finala a câștigat-o în fața lui Koncz Attila Kalman, pe ambii învingându-i prin knockout. Toți cei trei adversari ai său sunt originari din județul Mureș, fiind favoriții galei.

Piramida a fost organizată pentru a fi ales luptătorul care va intra în ring cu Flavius Boiciuc, deținătorul ”Centurii Transilvania”, meciul urmând să fie organizat în 2017.


cibu-adrian03
Cibu Adrian practică kickbox de patru ani la Centrul de Arte Marțiale Tengu, unde este și instructor. El este antrenat, la rândul său, de maestrul Laczko Levente, practicant a mai multor stiluri de arte marțiale și fondator al Clubului sportiv Tengu.

Pe pagina de Facebook a Centrului de Arte Marțiale Tengu a fost postat, imediat după terminarea galei, un mesaj de felicitare pentru antrenor și sportiv.

”Bucurie în familia TENGU SUPERPRO! ADRIAN CIBU a realizat performanța excepționala de a câștiga în aceeași seara trei meciuri de kickbox profesionist, două prin TKO și unul la puncte!
ADRIAN a întâlnit cei mai tari luptători ai piramidei dar datorita muncii titanice depuse in pregatire, trecand cu voință de fier peste doua accidentari, a reusit evoluții entuziasmante încheind doua din meciuri prin TKO si unul la puncte. Multumim din suflet Galeriei TENGU care a făcut deplasarea la Deva, susținerea acesteia având un rol real si decisiv! Felicitări ADRIAN si maestrului LACZKO LEVENTE, pentru o zi minunata de lupta care ne-a adus șase victorii din șase meciuri (3TKO)! Asteptam cu nerabdare meciul pentru Centura Transilvania… cibu-adrian02Lupta continua. OSU!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook de către Centrul de Arte Marțiale Tengu.

La meci, Cibu a fost susținut de mai mulți membri ai Centrului Tengu.

La rândul său, sportivul albaiulian a postat un mesaj de mulțumire.

”Țin să vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut, am simțit o presiune pozitivă din partea voastră și va mulțumesc!!! DUPĂ MUNCĂ ȘI RĂSPLATA!!!!!! OSSU!!!!”.

Totodată, mai mulți prieteni de-ai săi l-au felicitat, urându-i să câștige ”Centura Transilvania”.

cibu-adrian-meci”Bravo Adi!! Am zis ca o sa câștige înainte de turneu, pentru ca eram sigur ca e cel mai inteligent dintre toți si asta face diferenta. Born and raised in Alba Iulia”, se arată într-unul din mesaje.

Adi Cibu a trecut, sâmbătă, proba cântarului cu 79,8 kilograme.

În gală au mai luptat Traistă Valerian (Brașov), Hănciuță Alexandru (Hunedoara), Papp Bogdan (Timiș) și Marius Pop (Sălaj).

Luptătorul albaiulian participă la competiții de trei ani. El este deținător al centurii Tamashyi Golden Belt pe care a câștigat-o la începutul anului 2016 la Timișoara și proaspăt medaliat cu Bronz la competiția internațională Judgement Day din cadrul federației Române de Freestyle Kickboxing.

Adrian Cibu are 27 de ani și este originar din Alba Iulia, iar de patru ani trăiește în Cluj-Napoca, fiind angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, s-au calificat la etapa națională olimpiadei de geografie. Elevii militari au mai obținut un premiu II la același […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea