Rămâi conectat

Cultură Educație

Spectacolul „Străini în noapte” se joacă la Alba Iulia în 25 ianuarie

Alexandra Mates

Publicat

în

Turneul naţional cu piesa „Străini în noapte”, care îi are în distribuţie pe Florin Piersic şi Medeea Marinescu, trebuia să ajungă la Alba Iulia în luna noiembrie, însă a fost amânat şi reprogramat pentru data de 25 ianuarie 2013, de la orele 19:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia.

Succesul Piesei “Străini în Noapte” , de Eric Assous, în regia maestrului Radu Beligan, face furori în toată Romania de mai bine de patru ani. Protagonistii sunt Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nici o prezentare, si Medeea Marinescu – o actrita extrem de valoroasa pentru generatia sa, a carei interpretare se va contopi perfect cu jocul actoricesc unic si remarcabil al maestrului ‘Margelatu’.

Piesa este fascinanta nu numai pentru ca numele Florin Piersic apare pe afis, ci pentru ca este o capodopera, o piesa de teatru in care astepti cu sufletul la gura sa vezi ce urmeaza, ce vor zice si cum va decurge actiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci cand vine vorba de teatru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea