Spectacolul Jubileul – după A. P. Cehov – pus în scenă de grupul Skepsis, marți, la Casa de Cultură a Studenților

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Marţi, 09.10.2018, ora 19.00, la casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Grupul Skepsis vă prezintă spectacolul Jubileul –  după A.P.Cehov.

După programul spectacolelor în aer liber, proiectul “Stagiunea cu Skepsis 2018” continuă cu spectacolul JUBILEUL, după A.P.Cehov. Este unul dintre cele mai bune spectacole din repertoriul trupei, construit pe baza piesei omonime într-un singur act semnată de celebrul dramaturg rus. Intriga se ţese în jurul lui Kuzma Nikolaevici, un funcţionar mărunt, legat –  la propriu si la figurat –  de banca în care lucrează. Instituţia se pregateşte intens de un moment jubiliar – 15 ani de când Directorul a preluat frâiele şi le ţine strâns de tot. Cum se întâmplă de obicei în astfel de momente, o comisie a Consiliului Director e pe cale să ossească, aşa că Directorul trebuie să prezinte evoluţia băncii, trebuie să pregătească o petrecere şi câte şi mai câte.  Sub presiunea continuă care se acumulează treptat, un simplu birou devine o bombă cu ceas gata să explodeze în orice moment.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Vă aşteptăm cu drag la un spectacol de comedie după o reţetă cu skepsis!

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Biletele – 10 lei (pret intreg), 5 lei (pret redus pentru elevi, studenti si pensionari) se găsesc la Secretariatul Casei de Cultura a Studenţilor incepand de Luni, 08.10.2018, între orele 09.00 – 15.00.

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului “Stagiunea cu Skepsis 2018” – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia;

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei