Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Sorin Bumb: ”În spatele Omului Marilor Gogoși nu se ascunde decât un demagog furios”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sorin Bumb”Războiul” din CJ Alba continuă iar săgețile aruncate alternativ, de administratorul public al județului, democrat-liberalul Sorin Bumb și de vicepreședintele instituției, liberalul Florin Roman, par să-și atingă în plin ținta.

Întrebat ce părere are despre modul în care Roman a reacționat la citirea textului în care era vizat un personaj denumit ”Omul Marilor Proiecte” sau ”Omul Marilor Gogoși” care ”căpușează proiectele realizate de alții, încercând să-și lege numele de munca altora pentru a obține capital electoral”, Sorin Bumb a declarat:

Am ramas uimit când am vazut cantitatea de ură și venin pe care domnul Florin Roman a reușit să o concentreze în doar câteva rânduri de o violență absolută. A fost o ieșire necontrolată a adevaratului Florin Roman, a omului din spatele Marilor Proiecte, o ieșire care i-a făcut să se simtă rușinați chiar și pe unii membrii ai PNL Alba care m-au sunat pentru a se desolidariza de acest personaj grobian, caracterizat de ură viscerală, cu un comportament violent și obscur, ce se află în fruntea lor și îi reprezinta public. Deși eu m-am referit doar la declarațiile și acțiunile sale politice, domnul Florin Roman nu face altceva decât să-mi răspundă cu un atac la persoană. Un atac josnic, murdar, cu un limbaj de maidan, prin care nu face altceva decât să confirme ceea ce deja știm cu toții: în spatele Omului Marilor Gogoși nu se ascunde decât un demagog furios!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea