Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Și-a vizitat vecina și i-a furat telefonul de 800 de lei. Bărbat de 61 de ani din Dăroaia, REȚINUT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Roșia Montană au reținut un bărbat din Dăroaia, care este bănuit de furt. Ar fi sustras, din casa unei vecine, un telefon mobil. Polițiștii au recuperat telefonul și i l-au restituit păgubitei.

La data de 17 martie 2021, polițiștii Postului de Poliție Roșia Montan au identificat un bărbat de 61 de ani, din Dăroaia, comuna Roșia Montană, ca fiind persoana bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt care a fost reclamată poliției la data de 15 noiembrie 2020.

Se pare că, în timp ce era în vizită la o vecină, bărbatul ar fi profitat de neatenția acesteia și i-ar fi sustras telefonul mobil a cărui valoare a fost estimată la 800 de lei.

Cu ocazia investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să recupereze telefonul, care a fost restituit păgubitei.

Față de bărbatul bănuit de furt, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 18 martie, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea