Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Și-a agresat și amenințat soția: Ordin de protecție și dosar penal pentru un bărbat de 56 de ani, din Galda de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Și-a agresat și amenințat soția: Ordin de protecție și dosar penal pentru un bărbat de 56 de ani, din Galda de Jos

Un bărbat de 56 de ani, din Galda de Jos, s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție după ce și-ar fi agresat și amenințat soția.

Polițiștii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat şi ameninţat soţia. Acesta s-a ales cu dosar penal, pentru violență în familie şi ameninţare și a fost reținut.

La data de 25 iulie 2021, polițiștii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie, de 52 de ani, din comuna Galda de Jos, cu privire la faptul că a fost agresată de soţ.

Polițiștii s-au deplasat la locuința celor doi, iar din primele cercetări a rezultat că, în urma unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, și-ar fi agresat şi ameninţat, cu acte de violență, soţia.

Femeia s-a prezentat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, unde i-a fost eliberat un certificat, conform căruia aceasta necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar, în urma interpretării rezultatelor, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care bărbatului i s-a interzis să se apropie de femeie.

Ulterior, față de acesta, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ameninţare şi violență în familie, urmând ca în cursul zile de azi, 26 iulie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cum s-a descurcat județul Alba în ceea ce ține de exporturi și importuri. CIFRELE comerțului, față de anii trecuți

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum s-a descurcat județul Alba în ceea ce ține de exporturi și importuri. CIFRELE comerțului, față de anii trecuți În decembrie 2023, județul Alba a înregistrat exporturi de 198.323 mii euro, ceea ce constituie 3,2% din totalul exporturilor naționale și reprezintă o scădere de 36,2% comparativ cu luna anterioară, dar o creștere de 9,8% față […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea