Rămâi conectat

Ştirea zilei

Sentință definitivă pentru tânărul din Alba Iulia condamnat pentru CRIMĂ ȘI TENTATIVĂ DE EVADARE: 25 de ani, 8 luni și 20 de zile de închisoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sentință definitivă pentru tânărul din Alba Iulia condamnat pentru CRIMĂ ȘI TENTATIVĂ DE EVADARE: 25 de ani, 8 luni și 20 de zile de închisoare

 Tânărul din Alba Iulia condamnat pentru uciderea unei prostituate, va sta, în final, aproape 26 de ani după gratii. Curtea de Apel Alba Iulia a pronunțat joi, 9 mai, sentința definitivă în dosarul în care Pandelea Mihai (29 ani) a fost judecat pentru tentativa de evadare din Penitenciarul Aiud.

Instanța a aplicat, în final, pedeapsa rezultantă de 25 ani, 8 luni și 28 de zile închisoare. Pedeapsa este mai mică cu circa 1 an și 4 luni față de cea pronunțată la instanța de fond, Judecătoria Aiud.

Pentru uciderea unei tinere, într-un apartament din Alba Iulia, bărbatul a fost condamnat la 25 de ani, 10 luni şi 20 de zile de închisoare. Această pedeapsă a fost contopită cu cea aplicată pentru tentativa de evadare, de 6 luni de închisoare.

Tentativa de evadare a avut loc în 25 decembrie 2017, în ziua de Crăciun, cu ocazia activităţilor specifice de servire a mesei de către deținuți. a profitat de neatenţia agentului supraveghetor, precum şi de lipsa personalului, dat fiind faptul că era Crăciunul, şi a părăsit această secţie fără permisiune. Apoi s-a deplasat în zona sectorului «Vizită», unde a escaladat gardul cu sârme ghimpate care delimitează perimetrul unităţii de deţinere de fosta fabrică, care a aparţinut şi funcţionat în incinta Penitenciarului Aiud. În acel moment a fost observat de către un agent de penitenciar, fiind «călare peste gard, peste sârmele ghimpate, cu un picior înspre zona fostei fabrici», fiind prins.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața” Alin Sântea, un tânăr din Tărtăria, comuna Săliștea, a realizat primul tatuaj în urmă cu mai bine de 10 ani, folosindu-se de un aparat improvizat şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea