Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Sebeș: Începe inițierea planului de calitate a aerului. Ordin emis de Ministerul Mediului

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Inițierea planului de calitate a aerului pentru particulele în suspensie PM10 a fost anunțat de Municipiul Sebeș. Se certifică faptul că Municipiul Sebeș se încadrează în regimul de gestionare I pentru indicatorul particule în suspensie – PM10, astfel fiind necesar a se iniția planul de calitate a aerului, prin Ordinul nr. 2202/2020, emis de Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor.

Metodologia de elaborare a planurilor de calitate a aerului, a planurilor de acțiune pe termen scurt și a planurilor de menținere a calității aerului respectă prevederile aprobate prin HG nr. 257/2015.

Ordinul Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor nr. 2202/2020, privind aprobarea listelor cu unitățile administrativ-teritoriale întocmite în urma încadrării în regimuri de gestionare a ariilor din zonele și aglomerările prevăzute în anexa nr. 2 la Legea nr. 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător, a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 1324/31.12.2020.

Citește și: Școala cu clasele 0-VIII „Lucian Blaga” din Ocna Mureș va fi MODERNIZATĂ! Proiectul de 222 500 de lei, lansat în SEAP

Municipiul Sebeș a fost informat cu privire la aspectele menționate prin adresa Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor nr. DEICP/129011/19.01.2021, depusă la sediul Municipiului Sebeș și înregistrată cu nr. 4374/20.01.2021.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Paul Toader, de la Liceul „H.C.C” din Abrud, rezultate extraordinare la trei materii: A participat la două olimpiade națioanle și la Concursul Național de chimie ”Lazăr Edeleanu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Paul Toader, de la Liceul „H.C.C” din Abrud, rezultate extraordinare la trei materii: A participat la două olimpiade națioanle și la Concursul Național de chimie ”Lazăr Edeleanu” Elevul de la Liceul „H.C.C” din Abrud, Paul Toader, a participat în acest an școlar la 6 discipline în cadrul etapelor județene a olimpiadelor școlare. Dintre acestea, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea