Scriitorii din pușcării nu-și vor mai putea micșora pedepsele

Proiectul de ordonanță de urgență prin care va fi eliminată posibilitatea deţinuţilor de a-şi micşora pedepsele cu 30 de zile pentru fiecare lucrare ştiinţifică scrisă în închisoare va fi publicat vineri, a anunțat ministrul Justiției, Cartile-scrise-de-detinutiRaluca Prună.

Actul normativ care ar urma să fie adoptat în şedinţa de guvern de săptămâna viitoare prevede abrogarea articolului 96, litera f, din Legea 254/2013.

INFORMARE COVID-19

„Eu am să merg în continuare pe abrogare. (…) Voi merge mai departe cu ordonanţa de urgenţă şi o să o pun pe site, nu am obligaţia să fac o consultare, dar, pentru că subiectul e de interes, o să o pun în consultare vineri şi va fi tot weekend-ul acolo. (…) Voi argumenta pe discriminare. E discriminatoriu să răsplăteşti munca intelectuală mai mult decât munca fizică, şi pe elemente de drept comparat. Nu există stat membru în care să avem asemenea dispoziţie”, a declarat Raluca Prună.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Rob 29 ianuarie 2016 at 11:18

Aplauze! Nu sunteti in stare sa gestionati ceva, asa ca mai bine il stergeti. Vi se spune ca ceea ce faceti nu este bine, dar perseverati. Sunteti niste ministrii egali cu zero. Sper ca veti intra si dumneavoastra, dna Raluca Pruna, la inchisoare, condamnata pe nedrept si sa nu puteti beneficia de reducerea pedepsei prin elaborarea lucrarilor stiintifice, ci doar prin munca fizica.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...