Rămâi conectat

Actualitate

Scandal electoral la Horea

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Drept la replică la articolul „Posibile fraude electorale şi premiere… decizionale în precampania localelor din Alba”

    Subsemnatul Oneţiu Nicolae, în virtutea dreptului la replică la articolul menţionat, cu referire la afirmaţia d-lui Florin Roman, vicepreşedinte al PNL Alba – de şantaj şi ameninţare din partea mea în calitate de candidat pe lista de consilieri a PDL Horea – cu neprimirea  cotei de material lemnos pentru cei care s-au retras de pe lista de candidaţi a USL Horea – doresc să arăt faptul că această afirmaţie este total nefondată.  Acest lucru rezultă foarte clar chiar din declaraţiile celor în cauză depuse personal la Biroul Electoral de Circumscripţie Horea, scrise, datate şi semnate de cei în cauză, din care rezultă faptul că nu ei au scris şi semnat toate declaraţiile care au stat la baza depunerii listei de candidaţi de consilieri locali din partea USL Horea.  A se vedea declaraţia d-lui Todea Nicuşor, pe care am anexat-o dreptului la replică, precum şi declaraţiile celorlalţi.
Nu pot să nu arăt faptul că, în urma examinării declaraţiilor depuse de USL Horea pentru lista de candidaţi de consilieri locali, rezultă că acestea sunt scrise şi semnate nu de către cei în cauză, cunoscând scrisul d-lui candidat de consilier local USL Horea, dl. Nicola N. Nicolae, care a scris  aceste declaraţii şi le-a semnat. Acest lucru considerăm că este infracţiune şi se pedepseşte conform legii penale, şi se va putea confirma prin proba grafologică.
Considerăm că în urma celor întâmplate în acest caz este necesar să se sesizeze din oficiu Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni. Am înţeles că deja a fost sesizat. Nu cred că falsul în înscrisuri oficiale săvârşit de dl. Nicola N. Nicolae are vreo legătură cu faptul că eu sunt finul d-lui deputat Corneliu Olar. Consider, de asemenea, că dl. Roman trebuia să fie corect şi cinstit în afirmaţiile pe care le face  şi pe care nu le poate proba, ci doar numai aşa, din auzite. Dl. Roman să nu se creadă „uşa de biserică” a PNL Alba. Atât eu cât şi întreg judeţul Alba vă cunoaştem ce fel de persoană sunteţi. Vorbiţi de cinste şi de corectitudine? Lăsaţi mai bine să vorbească alte persoane, nu dumneavoastră. Ar fi corect din partea dvs. ca în timpul campaniei electorale să daţi dovadă de cinste şi corectitudine, mai ales că deţineţi şi o funcţie de vicepreşedinte al PNL Alba, şi să vă  verificaţi cu atenţie toate afirmaţiile înainte de a le trimite spre publicare în presă.
Oneţiu Nicolae, candidat PDL la funcţia de consilier local al comunei Horea
Iată, în facsimil, declaraţia
d-lui Todea Nicuşor care, pe proprie răspundere, anunţă că renunţă la candidatura de consilier local al USL în alegerile locale din 10 iunie 2012.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea