Rămâi conectat

Curier Județean

SCANDAL cu amenințări la Roșia Montană: Doi bărbați REȚINUȚI după ce s-au luat la bătaie

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL cu amenințări la Roșia Montană: Doi bărbați REȚINUȚI după ce s-au luat la bătaie

Doi bărbați din Roșia Montană au fost reținuți de polițiști după ce s-au luat la bătaie în urma unui scandal cu amenințări.

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 iulie 2024, polițiștii Postului de Poliție Roșia Montană au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, în vârstă de 48 de ani, respectiv 59 de ani, din localitatea Roșia Montană, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și lovire sau alte violențe.

Citește și: SCANDAL într-o familie din Bistra: Un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și amenințare

În seara zilei de 21 iulie 2024, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 33 de ani, din Roșia Montană, cu privire la faptul că ar fi fost amenințat, cu acte de violență, de un bărbat, în vârstă de 48 de ani.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu, bărbatul de 48 de ani l-ar fi amenințat, cu acte de violență, pe bărbatul de 33 de ani și pe membrii familiei sale. Ulterior, cei doi bărbați, în vârstă de 48 de ani, respectiv 59 de ani, s-ar fi agresat reciproc, tulburând ordinea și liniștea publică.

În cursul zilei de azi, 23 iulie 2024, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, în vederea dispunerii măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ACCIDENT cu pagube materiale într-o parcare din Alba Iulia: Un șofer ”mort de beat” a acroșat un autoturism condus de o femeie din Deva

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT cu pagube materiale într-o parcare din Alba Iulia: Un șofer ”mort de beat” a acroșat un autoturism condus de o femeie din Deva Un accident cu pagube materiale a avut loc luni seara, într-o parcare din Alba Iulia. Un șofer ”mort de beat” a acroșat un autoturism condus de o femeie din Deva. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea